Μότα: «Θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα στην επίθεση»

by admin
1 views

Η Γιουβέντους αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς σκορ κόντρα στη Ρόμα. Ο Τιάγκο Μότα στις δηλώσεις του μετά την λήξη της αναμέτρησης παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών, ωστόσο τόνισε πως θα μπορούσαν να τα πάνε καλύτερα στο επιθετικό κομμάτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω ότι είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα, σε έναν ισορροπημένο αγώνα. Δεν δεχθήκαμε τέρμα και έχουμε έναν ακόμη βαθμό στη βαθμολογία», είπε ο Μότα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα και τη δέσμευσή της. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει πολύ καλύτερα σήμερα στον τομέα της ακρίβειας στην επίθεση, αλλά η αντίπαλη ομάδα ήξερε να αμύνεται και να μην δίνει χώρους».

Είναι η πρώτη φορά από το 2014-15 που η Γιουβέντους κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν στη Serie A.

«Ήμασταν πολύ φρενήρεις. Κάποιες στιγμές τα πήγαμε καλά, ήταν ένα πραγματικά δύσκολο και ισορροπημένο παιχνίδι», πρόσθεσε ο Μότα.

«Δεν καταλάβαμε την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουμε τη Ρόμα, κάτι που πρέπει να υπογραμμιστεί, είναι μια μεγάλη ομάδα. Επιθετικά μπορούμε να τα πάμε καλύτερα».

Το μοναδικό σουτ της Γιούβε προς το τέρμα έφτασε λίγο πριν από την ανάπαυλα μέσω του επιθετικού Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα στην αναμέτρηση με τη Βερόνα.

«Βλάχοβιτς; Τον βλέπω πολύ καλά. Βοηθάει πάντα την ομάδα», είπε ο Μότα και συνέχισε:

«Μερικές φορές σκοράρει, άλλες όχι, αλλά στην ομάδα μου ως επιθετικός δεν κοιτάζω μόνο το γκολ. Πρέπει να συνεχίσει έτσι».//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ