Μόρας: «Στόχος μας να αφήσουμε μια άριστη παρακαταθήκη για το μέλλον»

by admin
1 views

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μόρα:

«Πραγματοποιήθηκε, υπό τις οδηγίες του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού Βαγγέλη Μόρα, η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Νέων στο Δημοτικό Γήπεδο της Καισαριανής. Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Μόρας τόνισε ότι θεωρεί “τιμή και πρόκληση” τη δουλειά στην Εθνική Νέων ενώ παράλληλα εξήρε τη σημασία των αναπτυξιακών Εθνικών Ομάδων για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και αισθάνομαι μεγάλη τιμή, καθώς καλούμαι να υπηρετήσω και από το πόστο του προπονητή την Εθνική Ομάδα, αλλά και να συνεργαστώ με παιδιά που αποτελούν το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η θέση του προπονητή της Εθνικής Νέων είναι ιδιαιτέρως τιμητική, όταν σε καλεί η Εθνική Ομάδα οφείλεις να αποδεχτείς σε κάθε περίπτωση την πρόσκληση.

Είναι μια καινούργια συνθήκη για εμένα, καθώς στο παρελθόν βρισκόμουν μόνο σε συλλόγους. Σίγουρα δεν είναι ίδια η καθημερινότητα μιας Εθνικής Ομάδας με έναν σύλλογο, αλλά ο στόχος μας είναι ένας και κοινός, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να αφήσουμε μια άριστη παρακαταθήκη για το μέλλον. Κάναμε μια πρώτη επιλογή με τις αρχικές κλήσεις αλλά επιθυμούμε να δώσουμε την ευκαιρία σε περισσότερα παιδιά να αξιολογηθούν. Θεωρώ ότι η Εθνική Νέων έχει διττό ρόλο, καθώς πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, αποτελεί και τον προθάλαμο τον επόμενων Εθνικών Ομάδων. Συνεπώς θέλουμε να δημιουργήσουμε μια δεξαμενή ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τις μεγαλύτερες Εθνικές Ομάδας και θα αποτελέσουν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και είμαι σίγουρος ότι με τη σωστή δουλειά και το πλάνο που έχουμε θα τα καταφέρουμε“.

Σημειώνεται ότι η προετοιμασία της Εθνικής Νέων θα ολοκληρωθεί στις 10 Σεπτεμβρίου με τη φιλική αναμέτρηση απέναντι στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη (14:30). Οι προπονήσεις και το φιλικό παιχνίδι εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής Νέων για τη συμμετοχή της στην πρώτη προκριματική φάση του EURO U-19, τον προσεχή Νοέμβριο (13-19/11/2024)».//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ