Μπρουκς: «Θέλουμε μετάλλιο, μεγάλη ομάδα η Ελλάδα»

by admin
1 views

Ο αστέρας του Καναδά και των Μέμφις Γκρίζιλις μίλησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για τους στόχους της ομάδας του, αλλά και για τον Έλληνα αστέρα της “Επίσημης Αγαπημένης” Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι δηλώσεις του Ντιλόν Μπρουκς στο ΑΠΕ:

Συγχαρητήρια. Μετά από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι νικήσατε την Ελλάδα. Που πιστεύεις ότι κρίθηκε ο αγώνας; «Αγωνίστηκαν δύο μεγάλες ομάδες. Είδαμε στο παιχνίδι ότι παλέψαμε σκληρά. Κυνηγήσαμε από την πρώτη στιγμή τη νίκη. Η Ελλάδα είναι μία σκληρή ομάδα, έβρισκε πάντα τρόπο να επιστρέψει στο παιχνίδι. Το σημαντικότερο είναι ότι κερδίσαμε». 

Ο Καναδάς έχει μία πραγματικά μεγάλη ομάδα. Ποιοι είναι οι στόχοι σας στη διοργάνωση; «Στόχος μας είναι το μετάλλιο. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να παλέψουμε σκληρά. Να κοιτάξουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Να δουλέψουμε ως ομάδα και να πάρουμε αυτό που θέλουμε». 

Ποια είναι η γνώμη σου για την Ελλάδα; «Είναι μεγάλη ομάδα. Έχει πάρα πολλές δυνατότητες. Ο Giannis είναι σπουδαίος παίκτης. Έχει τεράστιες δυνατότητες και μπορεί να σηκώσει πάνω του όλη την ομάδα. Είναι από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης».//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ