Μποναβεντούρα: «Θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο που κυνηγάμε τα τελευταία τρία χρόνια»

by admin
0 views

Για το γεγονός ότι δεν έχει βρει δίχτυα στη φετινή διοργάνωση και την “αποχή” της Φιορεντίνα από τίτλους: «Δεν έχω σκοράρει ακόμα στο Conference League, ελπίζω να το σπάσω αυτό στον τελικό. Πρέπει να παίξουμε ως ομάδα , αφήνοντας στην άκρη τις ατομικότητες.

Το να κερδίζεις στη Φλωρεντία είναι κάτι δύσκολο, το τελευταίο τρόπαιο κατακτήθηκε πριν από περισσότερα από είκοσι χρόνια. Νιώθουμε αυτή την επιθυμία για νίκη και το πάθος των φιλάθλων προς την μωβ φανέλα. Ως αντίπαλος πάντα το ένιωθα. Τα τελευταία χρόνια έχουμε φτάσει κοντά στην κατάκτηση τίτλων, αλλά αύριο θέλουμε πραγματικά να το πετύχουμε».

Για το εάν βρίσκεται σε φυσική κατάσταση να παίξει: «Είμαι καλά. Στα τελευταία παιχνίδια έχω παίξει αρκετά λεπτά, αλλά αύριο δεν ξέρω αν θα μπω στον αγωνιστικό χώρο, γιατί ο προπονητής μας λέει την ενδεκάδα μόνο την ημέρα του αγώνα. Δεν νομίζω ότι θα μας ζητήσει πράγματα που είναι τόσο διαφορετικά από αυτά που κάνουμε πάντα, αυτός είναι ο τρόπος που παίζουμε».

Για την πρόοδο που έχει κάνει η ομάδα με τον Βιτσένστο Ιταλιάνο στον πάγκο της: «Έχουμε μεγαλώσει πολύ, είχαμε την τύχη να δουλέψουμε με το ίδιο άτομο για τρία χρόνια . Έχουμε διορθώσει πολλά λάθη που κάναμε με την πάροδο του χρόνου, ποτέ δεν είσαι τέλειος, προσπαθούμε αλλά είναι δύσκολο. Ωστόσο, η ανάπτυξή μας είναι εμφανής και την αντιλαμβανόμαστε κάθε μέρα.

Του χρόνου θα παίξουμε και στην Ευρώπη και έχουμε ήδη παίξει πάνω από εκατό παιχνίδια τα τελευταία δύο χρόνια. Το αυριανό αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα αλλάξει αυτό που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα. Ο σύλλογος μιλάει και λέει ότι έχουμε πετύχει κάποιους εξαιρετικούς στόχους. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με ένα τρόπαιο που κυνηγάμε εδώ και τρία χρόνια.

Τα πήγαμε καλά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις επειδή παίξαμε γνωρίζοντας ότι είμαστε δυνατοί. Νομίζω ότι αυτή είναι η πιο πλήρης ομάδα της Φιορεντίνα από τότε που βρίσκομαι εδώ».//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ