Μπαρτζώκας: «Μάστορας στις ανακοινώσεις ο Παναθηναϊκός, η ένταση στο ματς είναι κατανοητή»

by admin
0 views

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου:

«Δε διαχειριστήκαμε την πίεση και το διακύβευμα του τι μας έδινε το ματς αυτό. Είχαμε πολλά χαμένα σουτ, λέι απ και λάθος αποφάσεις στο τέλος. Έπρεπε να γεμίσουμε τη ρακέτα μας, δίκαια κέρδισε σήμερα ο Παναθηναϊκός. Εμείς πρέπει να γυρίσουμε τον διακόπτη πνευματικά και ελπίζουμε να ανταποκριθούμε καλύτερα όλοι μας στις συνθήκες και στις περιστάσεις αυτού του αγώνα.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, με λιγότερη πίεση και όπως πρέπει. Ήμασταν πολύ διατακτικοί σήμερα. Ακόμα και το τρίποντο του Γκραντ είναι και αυτό καθοριστικό ή όταν ο Λεσόρ σκοράρει πέφτοντας. Οι συγκυρίες πάνε με την ομάδα που παίζει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση συνήθως. Αφήναμε παίκτες που είναι καλοί σουτέρ να βρουν ρυθμό. Οι ψηλοί μας έπρεπε να αμυνθούν καλύτερα και να πάρουμε περισσότερα ριμπάουντ. Αν δεν σταματάς τον αντίπαλο, αυτός επειδή έχει επιθετικό ταλέντο θα σε χτυπήσει».

Για τον Γουόκαπ στο τέταρτο δεκάλεπτο: «Όχι δεν υπήρχε πρόβλημα τραυματισμού. Εμπιστευτήκαμε τον Κάνααν στο 2 και τον Γκος στο 1. Δεν ήταν πρόβλημα το μαρκάρισμα του Ναν, αλλά όταν αυτός έμπαινε στη ρακέτα.

Για τις πολλές ανακοινώσεις και τον “χαρτοπόλεμο” από τις δύο ομάδες: «Ο Παναθηναϊκός είναι μάστορας σε αυτά πολλά χρόνια τώρα. Δε νομίζω πως πρέπει να επηρεαζόμαστε από αυτά. Είναι και δικό μου λάθος αν επηρεαζόμαστε. Να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και σήμερα δεν είχαμε αυτοπεποίθηση και σε αυτό έχω ευθύνη και εγώ. Δεν πρέπει να επηρεάζονται οι παίκτες από αυτά. Η ένταση μέσα στο παιχνίδι είναι κατανοητή. Υπάρχουν χρήματα, καριέρες, πριμ».//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ