Μπάμπα: «Θέλω να απολογηθώ σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για το αυτογκόλ»

by admin
1 views

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Γαλατασαράι γνωρίζοντας την ήττα με 3-1. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αν και δέχτηκε αρκετή πίεση δέχτηκε γκολ σε μια ανύποπτη φάση στο 48ο λεπτό όταν ο Μέρτενς εκτέλεσε κόρνερ Ο Όσιμεν πήρε την κεφαλιά και ενώ όλα έδειχναν πως ο Μπάμπα θα απομακρύνει σε ένα παράξενο παιχνίδι που του έπαιξε η μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Για αυτή τη φάση μίλησε και στις δηλώσεις του μετά το ματς ο αριστερός μπακ του “Δικεφάλου του Βορρά” τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα ήθελε να απολογηθεί σε όλο τον κόσμο της ομάδας για την αντίδραση του στη φάση του 48ου λεπτού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπάμπα:

Για το αυτογκόλ: «Είναι δύσκολο να πούμε τι είναι. Ήταν μια άτυχη στιγμή για μένα, ήμουν ο πρώτος που σήκωσα το χέρι μου και θέλω να απολογηθώ σε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια πιέσαμε και ισοφαρίσαμε, αλλά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και μας τιμώρησαν».

Για το τι θα πετύχαινε ο ΠΑΟΚ αν είχε δυνατότητα να παίξει στην Τούμπα: «Οι οπαδοί μας θα έπαιζαν μεγάλο ρόλο και θα βλέπαμε τι κάναμε λάθος και θα το διορθώναμε.Έχουμε πολλά θετικά που μπορούμε να κρατήσουμε από αυτό το ματς, είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε που χάσαμε. Αν είχαμε την ευκαιρία να αλλάξουμε πράγματα, θα είχαμε καλές πιθανότητες για να πάρουμε τη νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ