Μονεμβασιώτης: «Η ομάδα θα ανέβει στην Super League»

by admin
1 views

Ιστορική στιγμή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία αλλάζει οριστικά και αμετάκλητα χέρια, μιας και βρέθηκε η… χρυσή τομή έστω και την τελευταία στιγμή, ανάμεσα σε Μονεμβασιώτη και Ευγενίου. Στις δηλώσεις του κατά τη Συνέντευξη Τύπου ο νέος ιδιοκτήτης του Γηραιού τόνισε πως η ομάδα θα επιστρέψει και πάλι στην Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο κ. Ευγενίου μου ζήτησε 1 εκατ. ευρώ (για να δώσει την ομάδα). Εμείς είπαμε θα τον βοηθήσουμε με μία χορηγία 150.000 και μετά 600.000 ευρώ που θα τα δώσουμε σε δόσεις σε 4 χρόνια. Το δέχθηκε, έκανε τη δουλειά του και μετά μας έλεγε άλλα. Δεν θα πω τα άλλα γιατί έχουμε υπογράψει σύμφωνο εμπιστευτικότητας.

Εμείς του θέσαμε 3 προϋποθέσεις. Την εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας στην κατηγορία, την αδειοδότηση και να μην χρωστάει τίποτα. Ήρθαμε και βρήκαμε ακριβώς το αντίθετο. Είχε (και) την απαίτηση να τον πληρώσουμε.

Θα σας πω ένα πλάνο διάσωσης. Το πρώτο που ζητάμε είναι ενότητα. Να έχουμε μία ηρεμία για να βγάλουμε το κεφάλι από τα λασπόνερα. Το 2ο είναι ένα πλάνο εξυγίανσης που θα τηρηθεί ευλαβικά και από εμάς και από τον κόσμο. Ο κόσμος πρέπει να είναι πρωταγωνιστής.

Η ομάδα κουτσά στραβά θα ανέβει. Εάν δεν ανέβει στον 1ο χρόνο, θα ανέβει στο 2ο. Εμείς πρέπει να δείξουμε εκτόπισμα. Ότι είμαστε μία από τις 6 μεγάλες του ελληνικού ποδόσφαιρο. Να μην μπει στο γήπεδο τζάμπα ούτε ένας φίλαθλος. Το 3ο θέλει υπομονή και πίστη. Και το 4ο να αποκαστήσουμε ένα μέρος της ιστορίας της ομάδας. Ξέρω ότι η ομάδα έχει κάνει πολλά λάθη. Έφυγαν στεναχωρημένοι άνθρωποι σαν τον Μυτιληναίο και τον Χατζηπαναγή. Εάν ο Μυτιληναίος ήταν κοντά στον Ηρακλή η ομάδα θα ήταν εφάμιλλη με αυτές του ΠΟΚ. Το ίδιο και με τον Ρέμο. Με πήρε τηλέφωνο με αγωνία για το τι γίνεται με τον Ηρακλή. Έχασε εκατομμύρια και τον βρίζανε.

Για αυτό ιδρύουμε μία επιτροπή συσπείρωσης των δυνάμεων του Ηρακλή που θα έχει σαν στόχο την ενότητα και την αποκατάσταση της ιστορίας. Η ομάδα φέτος δεν είχε φόρμες. Μοιράστηκαν οι παίκτες στο μέσον της χρονιάς. Η ομάδα είναι καμμένη γη. Επιστρέφουμε με όλες μας τις δυνάμεις».//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ