Μοιρασιά στον Βόλο – www.ertsports.gr

by admin
1 views

Ο ρυθμός του αγώνα από την αρχή δεν ήταν αργός, με τις δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση να βγουν μπροστά και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις. Αμφότερες έφταναν με ωραίο τρόπο η μία στην περιοχή της άλλης, αλλά εκεί δεν μπορούσαν να κάνουν την τελική ενέργεια και να απειλήσουν. Η Athens Kallithea όμως άνοιξε το σκορ στο 23′. Σε φάση διαρκείας στα καρέ του Βόλου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μερκάτι, ο Τζιάνι έκανε ωραία ντρίμπλα και σουτ και με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 37′ ισοφάρισαν με εξαιρετικό γκολ του Μεντιέτα!

Ο Βόλος απείλησε με το καλημέρα του β’ μέρους. Μετά από γέμισμα από τα αριστερά, ο Μίλετιτς έκανε τσαφ αλλά έστρωσε στον Άλτμαν που σούταρε πάνω στον Μπαραγκάν. Και τρίτος παίκτης των γηπεδούχων έκανε σουτ στη συνέχεια, αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα. Στο 52′ οι Θεσσαλοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν τούμπα το ματς, με τον Κόσζτα να κάνει την προβολή και τον Μπερναμπέ να διώχνει και πάλι εξαιρετικά με τα πόδια! Σκαστή κεφαλιά του Κόντε στο 76′, ο Μπερναμπέ με σπουδαία επέμβαση εκτινάχθηκε και απομάκρυνε σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης ο Κόμπα έπιασε το σουτ μέσα στην περιοχή, αλλά ο Ισπανός γκολκίπερ της Καλλιθέας δήλωσε και πάλι παρών! Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, αλλά η Athens Kallithea στο 90+2′ έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το τρίποντο. Ο Μίλετιτς έκανε ολέθριο λάθος, ο Μουτίνιο μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ, αλλά έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Έτσι, το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Μοιρασιά στον Βόλο
(INTIME)

ΓΚΟΛ: 37′ Μεντιέτα / 23′ Τζιάνι
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 12′ Μίλετιτς, 81′ Μεντιέτα / 40′ Μανθάτης
ΚΟΚΚΙΝΗ: – / –

ΒΟΛΟΣ: Κόβακς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Μίλετιτς, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερναντού, Ασεχνούν (89′ Βιγιαφάνες), Μεντιέτα, Άλτμαν (60′ Κόμπα), Κόσζτα (72′ Κόντε).

ATHENS KALLITHEA: Μπαραγκάν, Μότοτς, Ισμάτ-Μιρέν, Τσιβελεκίδης, Χάνουσεκ, Μανθάτης (61′ Σοϊρί), Μερκάτι (61′ Μουτίνιο), Ντιμπά, Ντεμέτριους (77′ Βαλμπουενά), Τζιάνι (61′ Ματίγια), Ουλντρίκις (89′ Βασιλόγιαννης).

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 28/9

Βόλος –Athens Kallithea 1-1
20:00 Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός

Κυριακή 29/9

17:00 ΟΦΗ – Παναιτωλικός
18:00 Ολυμπιακός – Ατρόμητος
20:30 ΠΑΟΚ – Άρης
21:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Δευτέρα 30/9

20:00 Λαμία – Πανσερραϊκός

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ