Μοίρασαν… ασπιρίνες στο “Ντε Κάιπ”

by admin
1 views

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στη Φέγενορντ. Οι πρωταθλητές Γερμανίας έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Βίρτζ σκόρπισαν με 4-0 την ολλανδική ομάδα και ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν της στο νεοσύστατο Champions League.

Ο αγώνας:

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το πόδι στο γκάζι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Μόλις στο 5ο λεπτό με τον Βίρτζ μπήκαν σε θέση οδηγού στο ματς. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με τέρμα του Ζερούκι στο 9ο λεπτό αλλά υπήρξε οφσάιντ και Μάσα ακύρωσε το γκολ των Ολλανδών. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι “ασπιρίνες” έκαναν και το 2-0, όταν ο Φριμπόνγκ έστρωσε την μπάλα για τον Γκριμάλντο και ο Ισπανός με υπέροχο τελείωμα νίκησε τον Βελενρόιτερ και έδωσε μαξιλαράκι δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο Παϊξάο στιγμές αργότερα έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει αλλά στην προσπάθεια του ο Χραντέτσκι είχε απάντηση. Και αφού η Φέγενορντ δεν μπορούσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα οι φιλοξενούμενοι έκαναν τρία τα τέρματα τους. Στο 36ο λεπτό ο Φρίμπονγκ έβγαλε την σέντρα και ο Βίρτζ έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα στην αναμέτρησης γράφοντας το 3-0. Στιγμές πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια ο Βελενρόιτερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας το 4-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές διασφαλίζοντας το προβάδισμα τους, ξεκινώντας έτσι με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο League Phase του Champions League.

Μοίρασαν… ασπιρίνες στο “Ντε Κάιπ”
(AP Photo)

Γκολ: / 5′, 36′ Βίρτζ, 30′ Γκριμάλντο, 45′ Βελενρόιτερ
Κίτρινες: 44′ Τράουνερ,
Κόκκινες:
Δοκάρι:

Φέγενορντ: Βελενρόιτερ, Λοτομπά (61′ Μούσα), Χάνκο, Τράουνερ (71′ Μίτσελ), Μπέελεν, Χουάνγκ, Ζερούκι (46′ Σμαλ), Τίμπερ, Μιλαμπό (74′ Νάτζε), Παϊξάο (61′ Ουέντα), Χιμένες.

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Χινκάπιε, Ταπσόμπα, Τα, Γκριμάλδο (80′ Μπελοσιάν), Φρίμπονγκ, Άντριζ, Τσάκα (80′ Παλάσιος), Βιρτζ (71′ Γκαρσία), Τεριέ (71′ Άντλι), Μπόνιφας (62′ Σικ)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του League Phase του Champions League:

Τρίτη 17/9

Γιουβέντους – PSV Αϊντχόφεν 3-1
Γιουνγκ Μπόις – Άστον Βίλα 0-3
Μίλαν – Λίβερπουλ 1-3
Μπάγερν Μονάχου – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 9-2
Ρεάλ Μαδρίτης – Στουτγκάρδη 3-1
Σπόρτινγκ – Λιλ 2-0

Τετάρτη 18/9

Μπολόνια – Σαχτάρ Ντόνετσκ 0-0
Σπάρτα Πράγας – Σάλτσμπουργκ 3-0
Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ 0-0
Κλαμπ Μπριζ – Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-3
Παρί Σεν Ζερμέν – Χιρόνα 1-0
Σέλτικ – Σλόβαν Μπρατισλάβας 5-1

Πέμπτη 19/9

Ερυθρός Αστέρας – Μπενφίκα
Φέγενορντ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-4
22:00 Αταλάντα – Άρσεναλ
22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Λειψία
22:00 Μονακό – Μπαρτσελόνα
22:00 Μπρεστ – Στουρμ Γκρατς.//ΝΚ .

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ