Μιχαηλίδης: «Να μπούμε από το πρώτο λεπτό αποφασισμένοι με σοβαρότητα»

by admin
1 views

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Μιχαηλίδης:

Για την κατάσταση του ίδιου και της ομάδας: «Είμαι καλά. Ξεκουραστήκαμε όσο πρέπει. Σίγουρα δεν είχαμε πολύ χρόνο για να ξεκουραστούμε, αλλά πάμε παρακάτω την Κυριακή. Αρκεί μία μέρα για να ξεκουραστούμε. Το μυαλό μας κυρίως γιατί το σώμα δεν προλαβαίνει να ξεκουραστεί αλλά είμαστε πανέτοιμοι για την Κυριακή και σωματικά και πνευματικά και πάμε για τους τρεις πόντους».

Για την πρόκριση στο League Phase: «Το Europa League είναι μία μεγάλη διοργάνωση. Σίγουρα θα θέλαμε να βρισκόμαστε στο Champions League, αλλά και το Europa League συνιστά κίνητρο για εμάς. Είχαμε μία κλήρωση με μεγάλες ομάδες και πιστεύω θα γίνουν ωραία παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, κοιτάμε το ματς με τον Ατρόμητο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, μετά να ξεκουραστούμε και να πάμε βήμα βήμα».

Για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Old Trafford: «Σίγουρα το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε στο μυαλό μου λίγο πιο έντονα. Θα είναι μία πολύ καλή εμπειρία σε ένα ωραίο γήπεδο με μία πολύ καλή ομάδα. Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε. Αλλά όπως είπαμε βήμα βήμα. Προέχει η Κυριακή για να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας και το αν βελτιώθηκε στα τελευταία ματς: «Άμυνα κάνει όλη η ομάδα και το ίδιο ισχύει και για την επίθεση. Πρέπει να κρατήσουμε τις τελευταίες μας εμφανίσεις που δεν δεχθήκαμε γκολ και να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τα γκολ και η ομάδα να κερδίζει».

Για τον Ατρόμητο του Πάμπλο Γκαρσία: «Σίγουρα αναλύσαμε τον αντίπαλο μετά τη Σάμροκ Ρόβερς. Είδαμε τα καλά τους στοιχεία και τις αδυναμίες του οπότε θα χτυπήσουμε εκεί και θα ελπίσουμε για το καλύτερο. Να μπούμε από το πρώτο λεπτό αποφασισμένοι με σοβαρότητα, να σκοράρουμε και να φύγουμε με τη νίκη».//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ