Μητσοτάκης: «Σιγά μωρέ τι είπα; Δεν κάνω άλλη πρόβλεψη» (video)

by admin
0 views

Ξαναχτύπησε στο Tik Tok ο Πρωθυπουργός μετά το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως έχει κάνει το “τρία στα τρία” στις φετινές του προβλέψεις, ενώ σχολίασε και τα αποτελέσματα που έχουν φέρει τα μέτρα της Κυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε ένα βίντεο για να υπενθυμίσει πως είχε προβλέψει την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, όπως είχε κάνει και με τις προκρίσεις των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Final Four της Euroleague. Ωστόσο, ανέφερε πως θα σταματήσει εδώ και δεν θα προκαλέσει άλλο την τύχη του.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση: «Να πάμε λίγο τώρα στα σοβαρά. Χαίρομαι ιδιαίτερα διότι φαίνεται ότι τα μέτρα τα οποία πήραμε, δύσκολα μέτρα, φαίνεται να αποδίδουν. Μπορούμε να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι το πρόβλημα της οπαδικής βίας οδεύει προς το τέλος του. Του χρόνου θα πρέπει να χτίσουμε πάνω στις πολύ θετικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών έτσι ώστε πια να γίνουμε Ευρώπη και στο ποδόσφαιρο. Με τις οικογένειες και τα παιδιά να μπορούν να πηγαίνουν γήπεδο και να μην αισθάνονται ότι μπορεί να κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα».

@kyriakosmitsotakis_ Replying to @Ζιάρ Σ. ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ