«Μην κάνεις κάτι τρελό» – www.ertsports.gr

by admin
0 views

Στο Βαλντεμπέμπας επικρατεί έντονη κινητικότητα τις τελευταίες εβδομάδες με συναντήσεις και στρατηγικές συζητήσεις για την επερχόμενη σεζόν 2024-25. Σύμφωνα με τη Marca, ο Κάρλο Αντσελότι είχε συνομιλία με τον Νάτσο, προτρέποντας τον αρχηγό της ομάδας να αναθεωρήσει τη στάση του για αποχώρηση από τον σύλλογο.

Ο Ιταλός προπονητής έχει επαναλάβει επανειλημμένα το αίτημά του, τονίζοντας την αξία του αμυντικού εντός και εκτός γηπέδου. Η συνεισφορά του Νάτσο ξεπερνά τις αμυντικές του ικανότητες. Έχει γίνει σύμβολο αφοσίωσης και επαγγελματισμού, ενσαρκώνοντας το πνεύμα του συλλόγου για τους νεότερους παίκτες και τους συμπαίκτες του.

«Μην κάνεις κάτι τρελό, μείνε εδώ, μαζί μας, στη Ρεάλ Μαδρίτης», είπε ο Αντσελότι στον Νάτσο σύμφωνα με τη Marca.

Πριν από αρκετούς μήνες, ο Νάτσο είχε φαινομενικά αποφασίσει να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης – μια απόφαση που κοινοποίησε τόσο στον Αντσελότι όσο και στον πρόεδρο του συλλόγου Φλορεντίνο Πέρεζ. Ωστόσο, τα τελευταία γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων των επιτυχιών της ομάδας, τον έκαναν να αναστατωθεί, οδηγώντας σε νέα αβεβαιότητα σχετικά με την επόμενη κίνησή του.

Αρχικά, ο Νάτσο σκέφτηκε να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναζητώντας μια νέα εμπειρία για τον ίδιο και την οικογένειά του. Αν και η επιλογή της Ίντερ Μαϊάμι παραμένει στο τραπέζι, δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί πλήρως. Πρόσφατα, η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε ως πιθανός προορισμός, αλλά φέρεται να μην ευθυγραμμίζεται με τις ιδέες του Ισπανού αμυντικού.

Ο αντίκτυπος του Νάτσο τη φετινή σεζόν ήταν σημαντικός, ιδίως στο Champions League. Ήταν βασικό στέλεχος σε δώδεκα από τα δεκατρία παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης, χάνοντας μόνο το πρώτο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι επιδόσεις του απέναντι σε κορυφαίους επιθετικούς όπως ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Χάρι Κέιν ήταν αξιέπαινες, εξουδετερώνοντας συχνά την απειλή τους και αποδεικνύοντας την αξία του στην ευρωπαϊκή σκηνή.

Ως εκ τούτου, θα ήταν ιδιαίτερα αξιοσημείωτο αν η πειθώ του Αντσελότι έπειθε τελικά τον Νάτσο να παραμείνει, ειδικά δεδομένου ότι ένα μέρος της επιθυμίας του Ισπανού αμυντικού να φύγει προέκυψε από την αίσθηση ότι υποτιμάται ο αγωνιστικός του ρόλος υπό τον προπονητή.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ