Με 1.200 φίλους του ο Ολυμπιακός στη Λυών

by admin
1 views

Οι “ερυθρόλευκοι” φιλοξενούνται στο “Groupama Stadium” από τα λιοντάρια στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του League Phase του Europa League, οι Πειραιώτες στην προσπάθεια τους για απόσπαση θετικού αποτελέσματος θα έχουν και την στήριξη του κόσμου τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΛΙΟΝ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο νεοσύστατο Europa League από την Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στη πόλη της Λυών, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να φύγουν από την “Groupama Arena” με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους.

Στην προσπάθεια τους οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ για την απόσπαση θετικού αποτελέσματος δεν θα είναι μόνοι, καθώς θα έχουν την στήριξη από 1.200 φίλους της που ακολούθησαν την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην Γαλλία.

Να θυμίσουμε πως παρά το γεγονός πως το “Groupama Arena” που θα φιλοξενήσει αύριο την αναμέτρηση έχει χωρητικότητα 60.000 θέσεων στις κερκίδες του γηπέδου θα μπορούν να βρεθούν μόνο 30.000 φίλοι των “λιονταριών”, καθώς η τα δύο πέταλα του σταδίου είναι κλειστά λόγω τιμωρίας.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ