Με τρεις απουσίες στην Τούμπα ο Άρης

by admin
2 views

Ο Άκης Μάντζιος καλείται να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα στον καταρτισμό της αρχικής του ενδεκάδας σε ό,τι έχει να κάνει με την άμυνα. Ο Έλληνας προπονητής δε θα έχει στη διάθεσή του τρεις ποδοσφαιριστές, τους Φαμπιάνο Λέισμαν (τραυματίας, δεν έπαιξε ούτε με Ολυμπιακό και Εθνικό), Ούγκο Μάγιο (δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο) και Χουάνκαρ (έχει ένα χτύπημα στο πόδι, το οποίο αποκόμισε κατά τη διάρκειας της σημερινής προπόνησης).

Ο Μάντζιος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή ούτε τον Μιχάλη Παναγίδη, ούτε όμως και τον Ρόμπιν Κουάισον που έχει λίγες ημέρες προπονήσεων με τους νέους του συμπαίκτες.

Αντίθετα, πήρε για πρώτη φορά μαζί του τον Σάπι Σουλεϊμάνοφ που και τις πέντε αγωνιστικές τιμωρίας που “κουβαλούσε” από πέρυσι εξέτισε αλλά και τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε την περασμένη εβδομάδα ξεπέρασε.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη για το ντέρμπι της Τούμπας αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σίντκλεφ, Μοντόγια, Φατόρε, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Εμβοντό, Σιφουέντες, Μόντσου, Πάρντο, Μάνου Γκαρθία, Σίστο, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Σαμόρα, Ντιαντί, Μορόν, Φετφατζίδης.//Π.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ