Με το… δεξί η Θέλτα του Δουβίκα | Γκέλα από νωρίς για τη Σεβίλλη

by admin
1 views

Το παιχνίδι άρχισε με τους γηπεδούχους να έχουν το πάνω χέρι, όμως κινδύνευσαν να χάσουν το δεξί τους εξτρέμ, Ιάγκο Άσπας, καθώς είδε στο 9′ την κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, μετά από λίγο ο διαιτητής την πήρε πίσω και την… γύρισε σε κίτρινη. Η Θέλτα φάνηκε να ελέγχει το παιχνίδι, ώσπου ο Κόντε πέρασε μια καταπληκτική μπαλιά στον Κίκε, κι εκείνος την έστειλε στα δίχτυα με κεφαλιά διαμορφώνοντας το 1-0 στο 17′ λεπτό για τους φιλοξενούμενους. Οι “Olivicos” λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου βρήκαν δίκτυα με τον Άσπας, μετά από εκπληκτική πάσα του Δουβίκα στο 43′. Στη συνέχεια, μετά από διαμαρτυρίες των παικτών της Αλαβές για οφσάιντ, η φάση ελέγχθηκε στο VAR και μετά από απόφαση του διαιτητή το γκολ ακυρώθηκε.

O Κλαούντιο Χιράλντες έκανε τρείς απανωτές αλλαγές στην ανάπαυλα. Μία από αυτές αποδείχθηκε… χρυσή, καθώς στο 66′ ο Σβέντμπεργκ με κεφαλιά ισοφάρισε το παιχνίδι για τους γηπεδούχους. Στο φινάλε του αγώνα ο σκόρερ του πρώτου γκολ της Θέλτα μπήκε και πάλι στο προσκήνιο. Αυτήν τη φορά είχε ρόλο δημιουργού, μιας και μοίρασε στον Άσπας που σκόραρε για να διαμορφώσει το 2-1 στο 83′ λεπτό. Κάπως έτσι έγινε η ολική ανατροπή που χάρισε στην Θέλτα τους πρώτους της τρείς πόντους για να μπει με το… δεξί στο πρωτάθλημα της La Liga.

Στο έτερο ματς της ημέρας, η Λας Πάλμας απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2 από τη Σεβίλλη. Παρά την σαφέστατη ανωτερότητά που παρουσίαζαν… στα χαρτιά, οι Ανδαλουσιανοί όχι μόνο δεν έπεισαν με την εμφάνισή τους, αλλά θύμισαν περσινές και προπέρσινες εικόνες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της La Liga:

Πέμπτη 15 Αυγούστου

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Χετάφε 1-1
Ρεάλ Μπέτις – Χιρόνα 1-1

Παρασκευή 16 Αυγούστου

Θέλτα – Αλαβές 2-1
Λας Πάλμας – Σεβίλλη 2-2

Σάββατο 17 Αυγούστου

20:00 Οσασούνα – Λεγκανές
22:30 Βαλένθια – Μπαρτσελόνα

Κυριακή 18 Αυγούστου

20:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ράγιο Βαγιεκάνο
22:30 Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης

Δευτέρα 19 Αυγούστου

20:00 Ρεάλ Βαγιαδολίδ – Εσπανιόλ
22:30 Βιγιαρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης.//ΑΒ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ