Με την… βολίδα του Σιφουέντες πέρασε από τις Σέρρες ο Άρης

by admin
1 views

Ο αγώνας

Με τρομερό ρυθμό μπήκε στον αγώνα ο Άρης, ο οποίος είχε την πρώτη του τελική στο δεύτερο λεπτό. Ο Μορόν είδε εκτός εστίας τον Γκουγκεσασβίλι και από τα 40 περίπου μέτρα προσπάθησε να τον κρεμάσει, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα οι Θεσσαλονικείς απείλησαν ξανά. Ο Ντιαντί έκανε καταπληκτική ενέργεια από τα δεξιά, τροφοδότησε τον Μανού Γκαρθία, ο οποίος δεν κατάφερε να πλασάρει όπως ήθελε τον Γεωργιανό τερματοφύλακα. Στο 30′ η ομάδα του Άκη Μάντζιου άγγιξε το γκολ. Ο Μόντσου δοκίμασε τα πόδια του μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Γκουγκεσασβίλι με τρομερή δυσκολία αποσόβησε τον κίνδυνο. Ο Άρης πήρε αυτό που άξιζε βάσει της εικόνας του στο ματς. Στο 34′ ο Σιφουέντες με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον Γεωργιανό να πέφτει στη δεξιά γωνία του, χωρίς να μπορεί ν’ αντιδράσει. Οι Θεσσαλονικείς ήταν ασταμάτητοι και λίγο έλειψε στο 40′ να διπλασιάσουν τα τέρματα τους. Αρχικά με τον Μορόν και στη συνέχεια ο Μανού Γκαρθία, βρήκαν… τοίχος στον Γκουγκεσασβίλι.

Με την… βολίδα του Σιφουέντες πέρασε από τις Σέρρες ο Άρης
INTIME

Ο Πανσερραϊκός μπήκε με περισσότερη ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο, αφού κυνηγούσε στο σκορ, θέλοντας να γίνει πιο επιθετικός. Παρά την κατοχή που είχε η ομάδα του Γρηγορίου, δεν μπορούσε να βρει χώρους για να απειλήσει την εστία του Κουέστα. Στο 76′ οι Θεσσαλονικείς και κόντρα στην ροή του αγώνα, σκόραραν με τον Ντιαντί, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ. Στο 82′ η ομάδα του Άκη Μάντζιου λίγο έλειψε να τελειώσει το παιχνίδι. Ο Ντιαντί σούταρε με δύναμη, αλλά ο Γκουγκεσασβίλι με εντυπωσιακή απόκρουση κράτησε ζωντανό τον Πανσερραϊκό. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μόντσου με ωραίο σουτ προσπάθησε να κερδίσει τον Γεωργιανό τερματοφύλακα, ο οποίος όμως ήταν σε καταπληκτική μέρα, αποκρούοντας ακόμα μία φορά.

ΓΚΟΛ: – / 34′ Σιφουέντες
Κίτρινες: 22′ Στάικος, 51′ Ντέλετιτς, 72′ Δεληγιαννίδης, 80′ Μπέργκστρεμ / 18′ Μανού Γκαρθία, 42′ Μπράμπετς, 64′ Φρίντεκ, 72′ Σίστο, 90′ + 4′ Μάγιο, 90′ + 6′ Μόντσου
Κόκκινη: –
Δοκάρι:

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Χαντάκιας, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης (77′ Φαρές), Λιάσος (64′ Περούτσι), Στάικος (64′ Καπτούμ), Σαλαζάρ, Τομάς, Ντέλετιτς (77′ Γκίγκιτς), Χέφτε

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Μάγιο, Μπράμπετς, Βέλεθ, Φρίντεκ, Μόντσου, Γκαρθία (74′ Νταρίντα), Σίστο (74′ Σαβέριο), Σιφουέντες, Ντιαντί, Μορόν (89′ Ζαμόρα)

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ