Με τα λεωφορεία «οργώνουν» τις πόλεις οι αρχηγοί των κομμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο

by admin
0 views

Θα «ενισχύουν» κάθε γωνιά της Βρετανίας δεσμεύεται ο Κιρ Στάρμερ στην πρώτη μέρα της περιοδείας με το μαχητικό λεωφορείο, με το οποίο θα διανύσουν 5.000 μίλια σε όλη τη χώρα για την εκκίνηση της προεκλογικής του καμπάνιας. Συνοδευόμενος από την αναπληρώτρια αρχηγό του Εργατικού Κόμματος Άντζελα Ρέινερ και την σκιώδη υπουργό Οικονομικών Ρέιτσελ Ριβς, ο Στάρμερ παρουσίασε τις βασικές προτεραιότητες του κόμματος, εστιάζοντας στη δημιουργία πλούτου και την οικονομική σταθερότητα. Τόνισε τη σημασία των επενδύσεων σε πράσινη ενέργεια και υποδομές για τη μείωση των λογαριασμών ενέργειας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Επιπλέον, ανακοίνωσε σχέδια για την αύξηση της απασχόλησης μέσω νέων υπηρεσιών καριέρας και ευκαιριών για τους νέους, επιδιώκοντας να αυξήσει το ποσοστό απασχόλησης από 75% σε 80%.

Ο Ρίσι Σούνακ με το λεωφορείο «Μάχης» θα μεταβεί σε πόλεις και χωριά της βορειοανατολικής Αγγλίας. «θα προχωρήσουμε περαιτέρω σε ολόκληρη τη χώρα για να οικοδομήσουμε ένα ασφαλές μέλλον για τα παιδιά και τα εγγόνια μας». Το κόμμα του δεσμεύεται να δώσει σε 30 πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου 20 εκατ. λίρες σε περίπτωση επανεκλογής του.

Στην πολιτική σκηνή της Βρετανίας, οι εκλογικές καμπάνιες είναι συχνά πολύχρωμες και δυναμικές, και οι χρήσεις λεωφορείων ως μέσου προώθησης μηνυμάτων είναι συχνές. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το περιβόητο “Brexit bus” από το δημοψήφισμα του 2016.

Λονδίνο – Ανταπόκριση: Νατάσα Καντζάβελου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ