Με ορεξάτο Κάνααν και “τρίποντη ραψωδία” έκαμψε την αντίσταση του Περιστερίου (highlights)

by admin
0 views

Ο αγώνας


Με την επιστροφή στους εντός συνόρων υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός φιλοξένησε το Περιστέρι, με την πρώτη περίοδο να είναι αρκετά δραστήρια και από τις δυο πλευρές. Από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα όλες οι επιθέσεις που εκτελέστηκαν μέχρι και δυο λεπτά μέχρι την λήξη του δεκαλέπτου ήταν τρίποντα τα οποία έβρισκαν στόχο. Αυτό δεν κατάφερε να επισκιάσει την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, η οποία είχε βρει την συνταγή με τον Ράγκλαντ και τον Κένι Γουίλιαμς να έχουν εκτελεστικό και δημιουργικό ρόλο. Τα πολλά φάουλ της ομάδας των Δυτικών προαστίων δεν φάνηκαν να επηρεάζουν τους φιλοξενούμενους που έκλεισαν το δεκάλεπτο μόλις στο -4 και το 22-18, αντέχοντας στην πίεση.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός προσπάθησε να ανεβάσει λίγο παραπάνω τον ρυθμό του με τον Γουίλιαμς-Γκος και τον Μήτρου-Λονγκ να μπαίνουν στην θέση του Κάνααν και του Γουόκαπ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχαν τις λύσεις της πρώτης περιόδου. Ο Τζο Ράγκλαντ κρατούσε την “επιθετική μπαγκέτα” για τους φιλοξενούμενους, καθώς δημιουργικά και επιθετικά ήταν αυτός που δεν άφησε τον Ολυμπιακό να ξεφύγει. Τα πολλά λάθη των γηπεδούχων ήταν αυτά που κόστισαν την διαφορά με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναγκάζεται να τραβήξει στον πάγκο τους παίκτες του για να δώσει οδηγίες με το σκορ στο 37-32. Τα σόλο του Αμερικανού αστέρα του Περιστερίου έφερε την ομάδα του Σπανούλη στο -4 και πάλι (40-36), μένοντας κοντά στο παιχνίδι.

Με ορεξάτο Κάνααν και “τρίποντη ραψωδία” έκαμψε την αντίσταση του Περιστερίου (highlights)
(EUROKINISSI)

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έβαλε πάλι στο παρκέ τους Κάνααν και Πίτερς με σκοπό να χτυπήσει από την περιφέρεια, αλλά το Περιστέρι κατάφερε να μπει με την ίδια όρεξη όπως στο πρώτο ημίχρονο. Ο Λαβ έδωσε κάποιες λύσεις με τα πρώτα πέντε λεπτά να κυλάνε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους. Μέχρι που πήρε πάλι την σκυτάλη ο Αιζάια Κάνααν και ο Άλεκ Πίτερς. Ευστόχησαν σε συνεχόμενά τρίποντα, ανεβάζοντας την διαφορά από τους 4 πόντους στους 14, με το σκορ της περιόδου να είναι το 64-51.

Στην τελευταία περίοδο, το Περιστέρι έπαιξε το τελευταίο του χαρτί για να χτυπήσει τον Ολυμπιακό, με δεδομένη την απουσία του Μουστάφα Φάλ. Ο Ολυμπιακός πήγε τον ρυθμό εκεί που ήθελε, με τους ψηλούς του να κάνουν καλά “μπλοκ-άουτ” στερώντας από τους φιλοξενούμενους την δυνατότητα να γυρίσουν στην αναμέτρηση, όπως έκαναν στα μέσα της δεύτερης περιόδου. Το σκορ έκλεισε στο 83-72, με τον Ολυμπιακό να διαχειρίζεται την απουσία του Γάλλου γίγαντα, αλλά και στην άμυνα έδειξε καλά στοιχεία

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 40-36, 64-51, 83-72

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ, Γουίλιαμς-Γκος, Κάνααν, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Ν. Μήτρου Λονγκ, Παπανικολάου, Πίτερς, Πετρούσεφ, Μιλουτίνοφ, Τανούλης, ΜακΚίσικ.

Περιστέρι (Σπανούλης): Μήτρου-Λονγκ, Ράγκλαντ, Ντάνγκουμπιτς, Ξανθόπουλος, Λαβ, Πουλιανίτης, Κασελάκης, Ρένφρο, Γουίλιαμς, Τόμπσον, Χουγκάζ, Ζούγρης.

Με ορεξάτο Κάνααν και “τρίποντη ραψωδία” έκαμψε την αντίσταση του Περιστερίου (highlights)Με ορεξάτο Κάνααν και “τρίποντη ραψωδία” έκαμψε την αντίσταση του Περιστερίου (highlights)
(EUROKINISSI)

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ