Με ξέσπασμα Μορόν και ανατροπή πέρασε από την Φθιώτιδα ο Άρης

by admin
1 views

Ο αγώνας

Με το σφύριγμα της έναρξης στο “ΔΑΚ Λαμίας” , οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά με σκοπό να δημιουργήσουν προβλήματα στον Άρη, με μεταβιβάσεις του Σλίβκα προς τον προωθημένο Τσιλούλη. Ο Άρης κρατούσε την μπάλα, αλλά σε καμία από τις προϋποθέσεις που έθεσε στο παιχνίδι δεν κατάφερε να απειλήσει τον Χατζηεμμανουήλ. Στο 16ο λεπτό ο Τσιλούλης με ένα διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής , βρήκε το δεξί δοκάρι του Χουτεσιώτη ο οποίος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Στο 35ο λεπτό μετά από ένα κόρνερ από τα δεξιά, ο Σλίβκα κατάφερε να πάρει την κεφαλιά με τον Τζανετόπουλο να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα του Άρη για το 1-0 της Λαμίας. Η εξαιρετική εικόνα του Λιθουανού ήταν αυτή που έδωσε ρυθμό στους γηπεδούχους, φτιάχνοντας τις συνθήκες για να γίνει το 2-0, μετά από μια μπαλιά στον κενό χώρο για τον Τσιλούλη, ο οποίος έτρεξε το γήπεδο μέχρι την περιοχή, για να πασάρει στον ελεύθερο Μάλτσι για να γράψει το δεύτερο γκολ της ομάδας του, το οποίο ήταν και το τελευταίο για το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Μορόν με το “καλησπέρα” στο δεύτερο ημίχρονο για να ξαναβάλει την ομάδα του στο παιχνίδι. Η συνέχεια ήταν αντίστοιχη της ποιότητας που έβγαλε η ομάδα του Μάντζιου πίεσε αρκετά την Λαμία, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πέσουν σε αρκετά λάθη που έκαναν οι “κίτρινοι”. Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μορόν, ο Άρης έκανε το 2-2, έχοντας και τρίτο γκολ σε πολύ λίγα δευτερόλεπτα με τον Φατόρε για την ολική ανατροπή των φιλοξενούμενων.

ΓΚΟΛ: 35′ Τζανετόπουλος, 44′ Μάλτσι, 46′, 76′ Μορόν, 78′ Φατόρε, 89′ Φετφατζίδης
ΔΟΚΑΡΙ: 16′ Τσιλούλης
Κίτρινες: 11′ Φεράρι, 16′ Σίντκλεϊ, 17′ Σουλεϊμάνοφ,17′ Μάρτίνεθ, 66′ Στάνκο, 68′ Μολό, 72′ Ρόουζ

Λαμία (Βόκολος): Χατζηεμμανουήλ,  Σιμόν, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ, Τζανδάρης, Νούνιες, Τσιλούλης, Σλίβκα, Μαρτίνες, Μάλτσι

Άρης (Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Φεράρι, Βερστράτε, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Γκαρθία, Ζαμόρα, Μορόν

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής των play off:

Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Λαμία – Άρης 2-4

20:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ

20:00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία ΕΔΩ.//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ