Με νίκη ξεκίνησε η Λάτσιο, σκόνταψε στο “Unipol Domus” η Ρόμα

by admin
1 views

Κάλιαρι-Ρόμα 0-0

Στο “Unipol Domus” διεξήχθη ένα παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις με τους “τζιαλορόσι” να είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαν πολλές φάσεις. Ο Αρτέμ Ντόβμπικ ήταν κινητικός, όμως οι συμπαίκτες του, δεν τον τροφοδοτούσαν σωστά κι έτσι η Κάλιαρι, διατήρησε το μηδέν, χωρίς προβλήματα.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν σε δραματικό τόνο και στο δεύτερο 45λεπτο, αν και οι παίκτες του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ήταν πιο παραγωγικοί. Ο Πελεγκρίνι στο 55′ νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Σκούφετ, ενώ η Κάλιαρι με δράστη τον Ραζβάν Μάριν, έχασε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο παιχνίδι στο 65′. Όσο κυλούσε ο αγώνας, το γκολ δεν ερχόταν και οι Ρωμαίοι λίγο έλειψε να κλέψουν τη νίκη, με τον Πελεγκρίνι στο 83′, ο οποίος σκόραρε, αλλά ακυρώθηκε το τέρμα του ως offiside. Το τελικό 0-0 φαντάζει δίκαιο αποτέλεσμα, μιας και η Ρόμα φάνηκε ανέτοιμη για να πάρει το διπλό.

Λάτσιο-Βενέτσια 3-1

Στο Ολίμπικο της Ρώμης οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν την αντίπαλό τους, με γκολ του Άντερσεν μόλις στο 3′ και έβαλαν πίεση στους “λατσιάλι”. Οι παίκτες του Μάρκο Μπαρόνι απάντησαν αμέσως με γκολ του Καστελλάνος στο 11′ κι από εκεί και πέρα, πήραν τα ηνία της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για το δεύτερο γκολ και το βρήκαν, λίγο πριν ολοκληρωθεί στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ματτία Ζαγκάγκνι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έγραψε το 2-1 κι έδωσε βαθιά ανάσα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λάτσιο έκανε συντήρηση δυνάμεων, δεν πίεσε σε μεγάλο βαθμό την Βενέτσια, που δεν επιζητούσε να βγει μπροστά και να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Τελικά η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, σκόραρε, αλλά εις βάρος της, καθώς ο Τζιόρτζιο Αλτάρε έβαλε αυτογκλό, γράφοντας το τελικό 3-1, υπέρ της Λάτσιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στη Serie A:

Σάββατο (17/08)

Πάρμα – Φιορεντίνα 1-1
Τζένοα – Ίντερ 2-2
Έμπολι – Μόντσα 0-0
Μίλαν – Τορίνο 2-2

Κυριακή (18/08)

Βερόνα – Νάπολι 3-0
Μπολόνια – Ουντινέζε 1-1
Κάλιαρι – Ρόμα 0-0
Λάτσιο – Βενέτσια 3-1

Δευτέρα (19/08)

19:30 Λέτσε – Αταλάντα
21:45 Γιουβέντους – Κόμο.//ΔΜ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ