Με γιγαντοοθόνες στον Πειραιά ο τελικός του Europa Conference League (audio)

by admin
1 views

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Ράνιος στην εκπομπή “3-5-2” της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ ετοιμάζει σημαντικές δράσεις για την 29η του Μάη. Τότε οι Πειραιώτες θα διεκδικήσουν το πρώτο τους ευρωπαϊκό τρόπαιο σε επίπεδο ανδρών. Όπως είναι λογικό, τα 9.000 εισιτήρια που θα πάρει κατ’ ελάχιστο η ελληνική ομάδα δεν φτάνουν ούτε… για δείγμα, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν. Αυτό θα έχει αποτέλεσμα να μείνουν δεκάδες χιλιάδες φίλοι του συλλόγου μακριά από το γήπεδο.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός θα φροντίσει για αυτούς. Συγκεκριμένα, θα τοποθετηθούν γιγαντοοθόνες σε διαφορετικά μέρη στον Πειραιά, με σκοπό να δουν όσοι θελήσουν το παιχνίδι… εκτός σπιτιού. Η πρώτη τοποθεσία θα είναι πιθανότατα η πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου. Η δεύτερη θα είναι δεδομένα το “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Βέβαια, σε ότι αφορά το φαληρικό γήπεδο, οι γιγαντοοθόνες δεν θα τοποθετηθούν εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά στον περιβάλλοντα χώρο. Ο λόγος είναι οι εργασίες που θα ξεκινήσουν για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα από την επομένη του τελευταίου εντός έδρας ματς, δηλαδή εκείνου της Τετάρτης (15/5) με την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική των playoffs της Super League.//Α.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Γιάννη Ράνιου:

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ