Με αλλαγές κόντρα στη Λάρισα ο Πανσερραϊκός

by admin
1 views

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα Κυπέλλου με την Λάρισα τους Καπτούμ και Χαντάκια, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ εκτός έμειναν και οι Περούτσι, Φαρές για να πάρουν “ανάσες”. Τη αποστολή των “λιονταριών” δεν θα ακολουθήσουν ούτε οι Μασκανάκης και Παπαβασιλείου για λόγους τακτικής.

Η σχετική ενημέρωση του Πανσερραϊκού:

«Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί της Τετάρτης στο Αθλητικό μας κέντρο στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού ολοκλήρωσαν την μίνι προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Α.Ε. Λάρισας. Για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας 2024/25, ο Πανσερραϊκός φιλοξενείται στο AEL FC ARENA (26/09, 19:00).

Ο Χουάν Φεράντο, πήρε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και αυτοί είναι οι: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Ντάβιντσον, Καρασαλίδης, Καραμανώλης, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Δεληγιαννίδης, Ουαγκέ, Στάϊκος, Λιάσος, Ζελέν, Τομάς, Ντέλετιτς, Τέρζιτς, Σαλαζάρ, Σοφιανός, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς.

Εκτός αποστολής πέραν των άλλων, έμειναν οι τραυματίες Καπτούμ και Χαντάκιας, οι Περούτσι, Φαρές για λόγους ξεκούρασης και Μασκανάκης, Παπαβασιλείου».//Π.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ