Με… άρωμα Ελλάδας οι νέες φανέλες της Λατίνα

by admin
2 views

Τις φανέλες της για τη νέα σεζόν παρουσίασε η Λατίνα Κάλτσιο, με το σχέδιο να είναι άκρως εντυπωσιακό αφήνοντας άφωνους τους οπαδούς της, καθώς η αναφορά στην μυθολογία της Ελλάδας έκλεψε την παράσταση.

Πιο συγκεκριμένα οι εμφανίσεις της ομάδας της Γ’ κατηγορίας Ιταλίας είναι εμπνευσμένες από την Οδύσσεια, με ειδική αναφορά στην Κίρκη και στον πολυμήχανο Οδυσσέα σαν ενας φόρος τιμής προς το ακρωτήρι που φέρει το όνομα της πρώτης και εδρεύει στην Τόρε Πάολα. «Αφιέρωμα στη καταγωγή της λέξης Λατίνος και στο ακρωτήριο της Κίρκης, σύμβολο της ακτής του Πόντου.

Η μάγισσα που παγίδεψε τον βασιλιά της Ιθάκης ζούσε σε ένα πυκνό δάσος, τριγύρω υπήρχαν λιοντάρια και λύκοι, φαρμακωμένα θύματα της μαγείας της, εκεί έφτασε ο ήρωας της ελληνικής μυθολογίας μαζί με τους συντρόφους του.

Η Κίρκη σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Όμηρος μετέτρεψε τους συντρόφους του Οδυσσέα σε χοίρους, ο μόνος που υποψιάστηκε την επικινδυνότητα της κατάστασης ήταν ο Ευρύλαχος που ειδοποίησε τον “Πολυμήχανο” και όσους από το πλήρωμα είχαν παραμείνει στο καράβι.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ