Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει αξία τι έχουμε πετύχει στο παρελθόν, πρέπει να δείξουμε τι αξίζουμε»

by admin
1 views

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:

Για το αν η περσινή κατάκτηση στερεί το στοιχείο του αιφνιδιασμού: «Είναι πολύ καλό να σε σέβονται και να ξέρουν την αξία σου, σκεπτόμενοι ότι έχεις πετύχει κάτι πριν από λίγο καιρό. Όμως τώρα από την αρχή πρέπει να δείξουμε τι αξίζουμε, δεν έχει αξία τι έχουμε πετύχει στο παρελθόν, είμαι μία καινούργια διοργάνωση. Επειδή δεν ξέρουμε πόσοι βαθμοί είναι απαραίτητοι για να περάσουμε, σκεφτόμαστε μόνο τις νίκες».

Για τις απουσίες και τα πλάνα του από το κέντρο και μπροστά: «Δεν πρόκειται να αποκαλύψω την ενδεκάδα, έχουμε μία ιδέα παιχνιδιού και αυτή θέλουμε να διατηρήσουμε, ανεξάρτητα τις απουσίες. Θα συμβεί πολλές αυτό κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Γι’ αυτό τον λόγο έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, δεν πρέπει να αλλάζει η ιδέα του παιχνιδιού».

Για το άμεσο στιλ του παιχνιδιού και αν βολεύει περισσότερο με τη Λιόν: «Είναι κάτι που έχουμε ξαναδείξει, κερδίσαμε μία διοργάνωση, παίζοντας έτσι απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους και γιατί να μην το ξανακάνουμε».

Για το αν είναι μία ευκαιρία να γίνει πιο απαιτητικός με τους παίκτες του: «Απαιτητικός είμαι πάντα απέναντι στους ποδοσφαιριστές σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Δεν έχει να κάνει με το πόσο απαιτητικός είμαι, έχει να κάνει με την εφαρμογή του πλάνου στο παιχνίδι. Όσο πιο πολύ εφαρμόζουμε την ιδέα του παιχνιδιού μας, τόσο πιο κοντά είμαστε στη νίκη».

Για το πώς βλέπει το παιχνίδι της Λιόν: «Φυσικά και το έχω μελετήσει».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ