Μεγάλη πρόκριση για την Παναχαϊκή στους “Ζωσιμάδες”

by admin
2 views

Την πρόκρισή της στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πανηγυρίζει η Παναχαϊκή, που πήρε ένα σπουδαίο διπλό στους “Ζωσιμάδες” σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Η ομάδα της Αχαΐας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου των Ιωαννίνων και πανηγύρισε μία μεγάλη πρόκριση.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 34ο λεπτό για σπρώξιμο του Σομποτσίνσκι στον Τραορέ. Ο Ντε Τομάς ανέλαβε να το εκτελέσει και έστειλε τη μπάλα στην αντίθετη γωνία από αυτή που έπεσε ο Αθανασίου, πετυχαίνοντας το 1-0 για την Παναχαϊκή. Μάλιστα, αφιέρωσε το γκολ στον συμπαίκτη του Θέμη Πατρινό, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στην πρεμιέρα της Super League 2.

O σκόρερ του πρώτου γκολ ήταν αυτός που διαμόρφωσε και το τελικό 2-0 στην αναμέτρηση. Ο Λεσάι άνοιξε έξυπνα στον Πανάγου, εκείνος έκανε το παράλληλο γύρισμα από δεξιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Ντε Τομάς έστειλε με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα στο 64ο λεπτό. Έτσι, ο Ισπανός επιθετικός με δύο προσωπικά τέρματα, έστειλε την Παναχαϊκή στην επόμενη φάση.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ρενέ Πομς): Αθανασίου, Σόρια, Σομποτσίνσκι, Ρίντερ, Δούμας, Μπακαδήμας, Αζίζ, Χάινριχ, Μάντζης, Καλέμι, Σέποβιτς.

Παναχαϊκή (Γιάννης Τάτσης): Στογιάνοβιτς, Πανάγου, Σμαλής, Μπαξεβάνος, Λυμπεράκης, Τσάκνης, Νίλι, Ζέκχοφ, Καραγιάννης, Ντε Τομάς, Τραορέ.//Ν.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ