Ματσάρα με νικήτρια τη Βιγιαρεάλ στο “Εστάντιο Ντε Λα Κεράμικα”

by admin
1 views

Στο πρώτο ημίχρονο το συγκρότημα του Κλαούντιο Χιράλδες ήταν καλύτερο από το κίτρινο υποβρύχιο, αφού προηγήθηκε με γκολ του Ιγκλέσιας στο 12′ και δεν πτοήθηκε από την ισοφάριση του Σέρτζιο Γκαρντόνα (21′). Η Θέλτα ήταν κυριαρχική στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό αποτυπώθηκε από το 1-2, όπου σκόραρε ο Όσκαρ Μινγκέθα.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αλλαγή σκηνικού, καθώς η Βιγιαρεάλ πήρε την κατοχή της μπάλας και στο 60′ ο Γκαρντόνα έβγαλε μία ωραία σέντρα και ο Μπάρυ, έγραψε το 2-2. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο ευνοϊκά για τους γηπεδούχους, καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζαίλσον έβαλε αυτογκόλ και το 3-2, έκανε τον κόουτς Τοράλ χαρούμενο. Η Θέλτα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με κοντινό πλασέ του Σουηδού Στάρφελτ, ισοφάρισε σε 3-3 (80′) με το ματς να είχε αποκτήσει μία άγρια ομορφιά.

H Βιγιαρεάλ συνέχισε να πιέζει τη φιλοξενούμενη ομάδα και στις καθυστερήσεις του αγώνα κέρδισε πέναλτι στο 90+9′. Ο Ντάνι Παρέχο εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, ο τερματοφύλακας Βίγιαρ απέκρουσε, όμως ο έμπειρος μέσος, πήρε το ριμπάουντ, έκανε το 4-3, δίνοντας μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Δευτέρα 26 Αυγούστου

Βιγιαρεάλ – Θέλτα 4-3

Τρίτη 27 Αυγούστου

20:00 Μαγιόρκα – Σεβίλλη
22:30 Ράγιο Βαγεκάνο – Μπαρτσελόνα

Τετάρτη 28 Αυγούστου

Μπέτις – Χετάφε (ΑΝΑΒΟΛΗ)
20:00 Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βαλένθια
20:00 Βαγιαδολίδ – Λεγκανές
22:30 Ατλέτικο Μαδρίτης – Εσπανιόλ
22:30 Ρεάλ Σοσιεδάδ – Αλαβές

Πέμπτη 29 Αυγούστου

20:00 Χιρόνα – Οσασούνα
22:30 Λας Πάλμας – Ρεάλ Μαδρίτης.//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ