Ματίας Λεσόρ: Το “θηρίο” που κατάπιε όποιον βρήκε μπροστά του (video)

by admin
1 views

Ο Ματίας Λεσόρ αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο ξεχωριστές περιπτώσεις παικτών της τελευταίας διετίας στην EuroLeague.

Η αγωνιστική εκτόξευσή του ήρθε στην Παρτίζαν, στα χέρια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όταν και εξελίχθηκε σε έναν εκ των κορυφαίων ψηλών της διοργάνωσης, χωρίς κανείς να το περιμένει.

Κι αν η περιπέτεια της Παρτίζαν ολοκληρώθηκε με παράξενο και άδοξο τρόπο (στην αξέχαστη σειρά με τη Ρεάλ), η σεζόν που βίωσε στον Παναθηναϊκό ήταν βγαλμένη από τα πιο τρελά του όνειρα.

Ο Εργκίν Αταμάν του έδωσε ακόμη περισσότερες ευθύνες και αυτός ανταποκρίθηκε περίφημα, με την αυτοπεποίθησή του να ξεχειλίζει και τα προσόντα του να τον καθιστούν σχεδόν μη αντιμετωπίσιμο για τους αντίπαλους ψηλούς, αφού “βασάνισε” επανειλημμένα μέχρι και την τρομακτική front-line της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ προσέφερε άπλετο θέαμα στη διάρκεια της χρονιάς.

Η αθλητικότητα και η ανθεκτικότητά του είναι στοιχεία ίσως μοναδικά σε όλη την Ευρώπη για παίκτη της θέσης του και ο Παναθηναϊκός έχει στα χέρια του έναν από τους επόμενους κυρίαρχους σέντερ της EuroLeague, σε ιδανική ηλικία (28 ετών) και στις καλύτερες για αυτόν συνθήκες.//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ