Ματέους: «Είναι και πάλι η σειρά μας…»

by admin
0 views

Ο Λόταρ Ματέους, παγκόσμιος πρωταθλητής στο Μουντιάλ της Ιταλία το 1990 με την Γερμανία, πιστεύει ότι οι παίκτες του Γιούργκεν Νάγκελσμαν μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο στην πατρίδα τους.

Ο 63χρονος πλέον εργάζεται ως τηλεοπτικός σχολιαστής και αφού παρακολούθησε το χθεσινό φιλικό αγώνα με την Ελλάδα (2-1), επιχείρησε να κάνει μια πρόβλεψη για την πορεία της Γερμανίας στο Euro2024 στο Kicker.de: 

«Μπορεί να είναι λίγο πατριωτικό. Αλλά είναι ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην έδρα μας και έχουμε μια ομάδα με εμπειρία, νεανικό σθένος και ταχύτητα. Όλοι κέρδισαν τίτλους, τουλάχιστον οι περισσότεροι. Πιστεύω ότι μετά από τόσες ήττες είναι και πάλι η σειρά μας, γιατί έχουμε ποιότητα και θετικό κλίμα», ανέφερε, ενώ για τον Ιλκάι Γκιντογκάν είπε: 
 
 «Δεν πρέπει να του δίνετε λευκή κάρτα επειδή έχει το περιβραχιόνιο. Αν ήμασταν  συνεπείς και έχοντας επιλέξει τον Τόνι Κρόος στη μεσαία γραμμή, θα έπρεπε να του δώσουμε το περιβραχιόνιο. Διαφορετικά εστιάζουμε στον Γκουντογκάν και τον αφήνουμε βασικό σε κάθε αγώνα. Τελευταία όμως αντικαταστάθηκε πάντα μετά από περίπου μία ώρα. Αυτό δεν είναι ακριβώς…αρχηγός. Απ’ ότι φαίνεται ο Νάγκελσμαν δεν τον εμπιστεύεται να παίξει για όλα τα 90 λεπτά, παρόλο που είναι προφανώς σπουδαίος παίκτης.

Ο Χάνσι Φλικ τον έκανε αρχηγό, όχι τον Νάγκελσμαν. Ίσως δεν θέλει να προκαλέσει προβλήματα τώρα. Στο παρελθόν ο αρχηγός ήταν πάντα άθικτος. Τώρα είναι διαφορετικά».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ