Μαρινάκης: «Στόχος μας να ανέβει το ελληνικό ποδόσφαιρο»

by admin
7 views

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κλήρωση της Super League ο Βαγγγέλης Μαρινάκης:

«Ελπίζουμε ότι είναι μια εξαιρετική χρονιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τελειώσε μία χρονιά που κρίθηκε στο νήμα με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και έφερε και δύο ευρωπαϊκά τροπαια για τον Ολυμπιακό. Ήταν ένας θρίαμβος του ελληνικού ποδοσφαιρου.

Είναι υποχρέωση μας να ασχοληθούμε με τις ακαδημίες γιατί υπάρχει μεγάλο ταλέντο. Ενα αντίστοιχο θρίαμβο είχαμε και το 2004, δυστυχώς δεν το εκμεταλλεύτήκαμε όσο έπρεπε. Αυτή η επιτυχία δεν πρέπει να τη χάσουμε και πρέπει όλοι μαζί να πάμε ψηλότερα, το ελληνικό ποδόσφαιρο να βρεθεί στη 10η θέση.

Σήμερα αρχίζει το νέο πρωτάθλημα με ένα νέο φορμάτ, που θεωρώ ότι θα κάνει το πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Και πλέι οφ και πλέι άουτ θα έχουν ενδιαφέρον. Είναι κάτι που θεωρώ ότι θα βοηθήσει. Στόχος μας να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο ακόμη ψηλότερα και με τη νέα ΕΠΟ που έχει νέους πλέουν ανθρώπους. Επεξεργαζόμαστε ένα νέο σχέδιο για το τηλεοπτικό τοπίο που θα φέρει περισσότερα έσοδα για τις ομάδες και έτσι πιστεύω ότι μπορούμε να αναβαθμίσουμε το πρωτάθλημα μας. Εύχομαι δύναμη, πολλές αντοχές και όλα τα καλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο»//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ