Μαγνησία: Συνέλαβαν δύο άνδρες που έπαιζαν ρακέτες στην παραλία Αναύρου

by admin
1 views

Δύο άνδρες που έπαιζαν ρακέτες στην παραλία Αναύρου συνελήφθησαν την Πέμπτη, καθώς κάτοικος της περιοχής κατήγγειλε διατάραξη κοινής ησυχίας.

Οι δύο λουόμενοι διέκοψαν το παιχνίδι τους με τις ρακέτες, όταν αστυνομικοί έκαναν «έφοδο» στην παραλία. ζητώντας τους να σταματήσουν. Με τα μαγιό παρέμειναν στο Αστυνομικό Τμήμα καθώς η αθλητική τους δραστηριότητα, αποτέλεσε αφορμή για να κληθεί η αστυνομία, η οποία προχώρησε άμεσα στη σύλληψή τους.

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης, περιπολικό του Α.Τ. Βόλου κλήθηκε από κάτοικο της περιοχής του Αναύρου για φασαρία στην ευρύτερη περιοχή. Κάτοικος διαμαρτυρήθηκε έντονα πως ο ήχος από το παιχνίδι με ρακέτες, 10 περίπου ατόμων, στην παραλία του Αναύρου ήταν ανυπόφορος, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να καλέσει στην αστυνομία.

Όπως ο ίδιος ανέφερε στις αρχές το φαινόμενο είναι καθημερινό εδώ καθόλη τη διάρκεια του έτους και όχι μόνο το καλοκαίρι, ενώ πολλές φορές οι δραστηριότητες των συγκεκριμένων είναι ακόμη και ώρες κοινής ησυχίας. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος τηλεφώνησε στην αστυνομία για όχληση. Οι αστυνομικοί έχουν πολλές φορές κληθεί να παρέμβουν, ώστε να σταματήσει το αθλητικό σετ, που προκαλεί «πονοκέφαλο» στις κοντινές οικίες.

Παρά τις συστάσεις των αρχών, η ομάδα ατόμων που καθημερινά, σχεδόν, βρίσκεται στην παραλία του Αναύρου και παίζει ρακέτες, συνεχίζει τη δραστηριότητά της. Οι ίδιοι, μάλιστα, στις συχνές «επισκέψεις» των αρχών στο σημείο λένε ότι δεν κάνουν κάτι παράνομο, αλλά ότι θα συμμορφωθούν με τις συστάσεις. Παρά το γεγονός το παιχνίδι τους δεν γίνεται εν ώρα κοινής ησυχίας, ο ήχος από το μπαλάκι, αλλά και τις φωνές διαπερνά και φτάνει στα γύρω σπίτια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν παράπονα.

Χθες αστυνομικοί του Α.Τ. Βόλου προχώρησαν στην προσαγωγή και στη συνέχεια στη σύλληψή δύο ανδρών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της αστυνομικής διάταξης 3/1996, με βάση την οποία απαγορεύονται καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου οι αθλοπαιδιές σε κοινόχρηστους χώρους, ενώ αργά το απόγευμα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Με πληροφορίες από taxydromos.gr

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ