Μαγνησία: Επιτυχόντες στους διαγωνισμούς της Μαθηματικής εταιρείας

by admin
1 views

Η επιτροπή Διαγωνισμών του Παραρτήματος του Ν. Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ανακοινώνει τα αποτελέσματα του 18ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ + ΠΑΙΧΝΙΔΙ» 2024, για τις τάξεις Ε΄& ΣΤ΄ Δημοτικού, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Απριλίου 2024.

Σε αυτόν συμμετείχαν 1510 μαθητές/τριες από 70 Δημοτικά Σχολεία του Ν. Μαγνησίας και από αυτούς βραβεύονται 100 μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού και 110 μαθητές της Ε΄ Δημοτικού.

Η Διοικούσα Επιτροπή (Δ.Ε.) του Παραρτήματος Μαγνησίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει τους/τις μαθητές/τριες, τους γονείς τους και τους δασκάλους τους και εύχεται στους μαθητές και τις μαθήτριες να έχουν πάντα επιτυχίες στα Μαθηματικά! Τα ονοματεπώνυμα των επιτυχόντων μαθητών/τριών επισυνάπτονται στα συνημμένα αρχεία και έχουν αναρτηθεί επίσης στην ιστοσελίδα του Παραρτήματος eme-mag.uth.gr.

Η Τελετή Απονομής των Αριστείων και Βραβείων

Η Δ.Ε. του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Μαγνησίας ανακοίνωσε τη διοργάνωση της Τελετής Απονομής των Αριστείων και Βραβείων των παραπάνω επιτυχόντων μαθητών/τριών την Τετάρτη 12 Ιουνίου, ώρα 19.00 στο Πνευματικό Κέντρο της Ι.Μ. Δημητριάδος (Ανθ. Γαζή-Κ. Καρτάλη) με την ευγενική χορηγία της Ι.Μ. Δημητριάδος, την οποία και ευχαριστούμε θερμά. Παρακαλούνται οι μαθητές/τριες, οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι Διευθυντές/ντριες των Σχολικών μονάδων, όπως τιμήσουν με την παρουσία τους την παραπάνω εκδήλωση.

Οι υπόλοιπες απονομές

Ανακοινώθηκε επίσης ότι θα απονεμηθούν 319 έπαινοι σε 144 μαθητές/τριες της ΣΤ΄ Δημοτικού και 175 μαθητές της Ε΄ Δημοτικού, οι οποίοι θα απονεμηθούν στα σχολεία τους. Οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων μπορούν να παραλάβουν τους φακέλους με τους επαίνους αυτούς στη είσοδο κατά την Τελετή Απονομής από τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Παραρτήματος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ή από την επομένη ημέρα, στις 13/6/24, από τα γραφεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης.

12ο Θερινό Μαθηματικό Σχολείο

Η Δ.Ε. του Παραρτήματος της Ε.Μ.Ε. Μαγνησίας διοργανώνει επίσης το 12ο Θερινό Μαθηματικό Σχολείο από τη Δευτέρα 17 μέχρι και την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, από τις 10.00 π.μ. έως τις 13.00, στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου (Μεταμορφώσεως-Γ. Δήμου) για μαθητές της Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού.

Σε συνεργασία: α) με το Δήμο Βόλου και πιο συγκεκριμένα τις κ.κ. Μποντού-Τοκαλή Γεωργία, Αντιδήμαρχο Παιδείας & Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου και Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου και Κότογλου Δέσποινα, Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου, β) τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας κ. Πολύζο Γεώργιο και γ) τον Διευθυντή κ. Γκράσσο Γεώργιο και το Σύλλογο Διδασκόντων του 14ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, θα πραγματοποιήσει το 12ο Μαθηματικό Θερινό Σχολείο 2024.

Στο Θερινό Σχολείο, εκτός από τα μαθήματα Μαθηματικών θα υλοποιηθούν και παράλληλα εργαστήρια: α) Ρομποτικής, β) Αστρονομίας, γ) Σκάκι και δ) Μαθηματικών και Ε.Μ.Ε. – Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. Επίσης θα λειτουργήσει και ένα τμήμα για μαθητές/τριες που έχουν αποφοιτήσει από την Α΄ Γυμνασίου, ως προετοιμασία για τον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Θαλής» της επόμενης σχολικής χρονιάς.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Θερινό Μαθηματικό Σχολείο παρακαλούνται να εγγραφούν ηλεκτρονικά στην αίτηση που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας- Παράρτημα Μαγνησίας: eme-mag.uth.gr.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ