«Μάχη» Δανίας- Σερβίας για την πρόκριση

by admin
1 views

Οι Σκανδιναβοί «έβγαλαν» πολύ καλή αντίδραση και πολύ πιο πειστική εικόνα απέναντι στην Αγγλία, ενώ οι Σέρβοι έμειναν «ζωντανοί» στη μάχη της πρόκρισης στα νοκ-άουτ, χάρις στο γκολ του Γιόβιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Σλοβενία.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν ισοπαλία στις τελευταίες 10 αναμετρήσεις τους, έχοντας μοιραστεί τις νίκες (από 5), αν και οι Δανοί «τρέχουν» ένα πολύ καλό σερί 4 νικών απέναντι στους «πλάβι».

«Είναι ένας αγώνας 50-50. Υπάρχουν φάσεις στο παιχνίδι στις οποίες η Σερβία είναι πολύ καλή, πρέπει να τις περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Η Σερβία είναι καλή στις στατικές φάσεις. Έχει μεγάλη φυσική δύναμη. Στην επίθεση πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τις ευκαιρίες τους για σέντρες και να πάρουμε πάρα πολλές στημένες φάσεις» τόνισε ο προπονητής της Δανίας, Κάσπερ Χιούλμαντ.

Ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς πρόσθεσε απ’ την πλευρά του: «Οι Δανοί είναι μια καλή ομάδα, με τοπ παίκτες μαθημένους σε μεγάλες διοργανώσεις. Ο μόνος μας στόχος είναι να τους νικήσουμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε μια ευκαιρία να αποφασίσουμε μόνοι μας για τη μοίρα μας.

Είδαμε τα παιχνίδια της Δανίας με τη Σλοβενία και την Αγγλία και θα κάνουμε τα πάντα και θα αφήσουμε την τελευταία μας σταγόνα ιδρώτα στο γήπεδο».

Ο Τόμας Ντιλέινι είναι πλέον 100% διαθέσιμος για τη Δανία, ξεπερνώντας την ίωση που τον κράτησε εκτός απ’ τα πρώτα δύο ματς, ενώ οι Σέρβοι θα στερηθούν ξανά των υπηρεσιών του τραυματία Κόστιτς.

Στο όριο καρτών από πλευράς Σερβίας είναι οι Γκατσίνοβιτς, Γκούντελι, Γιόβιτς, Λούκιτς, Μλαντένοβιτς, Τάντιτς, ενώ απ’ την πλευρά της Δανίας οι Χιούλμαντ, Νόργκααρντ, Μάλε και Βέστεργκααρντ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ