Μάρτιν Άνταμ: «Γεννήθηκα έτσι, κάποιες αναρτήσεις με ενοχλούν»

by admin
0 views

Ο επιθετικός της Ulsan HD (σύλλογος της Νότιας Κορέας) τράβηξε την προσοχή των φιλάθλων σε όλο τον κόσμο όταν μπήκε ως αλλαγή στην ήττα της Ουγγαρίας με 3-1 από την Ελβετία στην πρεμιέρα του Euro 2024 το Σάββατο (15/6). Οι οπαδοί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν τον 1,80μ. παίκτη, ο οποίος ζυγίζει 86 κιλά και έχει ξυρισμένο κεφάλι και μεγάλη γενειάδα. Αυτό οδήγησε σε μια πλημμύρα από αναρτήσεις για τον 29χρονο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο επιθετικός μίλησε για τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ παραδέχτηκε ότι κάποια από αυτά τον επηρέασαν, ωστόσο, γενικά τα παίρνει στα ψιλά. Συνέχισε, υποστηρίζοντας ότι έτσι γεννήθηκε.

Απευθυνόμενος στα μέσα ενημέρωσης, ο Ούγγρος δήλωσε: «Οι αναρτήσεις; Φυσικά, κάποιες με ενοχλούν, συνήθως γελάω με αυτά. Γεννήθηκα έτσι, έχω αυτό το σχήμα σώματος. Δεν λέω ότι ήμουν τόσο μεγάλος όταν γεννήθηκα, αλλά έχω μια βασική σωματική διάπλαση. Γενετική – δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό».

Ο Μάρτιν Άνταμ θα επιστρέψει στη δράση την Τετάρτη (19/6, 19:00, ΕΡΤ1), καθώς η Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Γερμανία στην Στουτγκάρδη.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ