Μάρτινς: «Στον Ολυμπιακό ήθελαν πάντα τη νίκη»

by admin
1 views

Ο Πέδρο Μάρτινς άφησε το στίγμα του στον “ερυθρόλευκο” πάγκο. Ο Πορτογάλος τεχνικός οδήγησε τον Ολυμπιακό σε μεγάλες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη που συνδυάστηκαν με τρία πρωταθλήματα. Σε δηλώσεις του στο Sky Sports ο άλλοτε τεχνικός των Πειραιωτών μίλησε για τα όσα βίωσε στην Ελλάδα, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που θέλει πάντα τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση στον Ολυμπιακό. Όλη την ώρα στον Ολυμπιακό ήθελαν να νικάμε. Ήταν πραγματικά τέσσερα καλά χρόνια. Δεν κερδίσαμε τίποτα την πρώτη χρονιά, αλλά δημιουργήσαμε μια μεγάλη ομάδα με νέους παίκτες και όλοι αντιλήφθηκαν την φιλοσοφία μας. Ήταν μια εντελώς νέα ομάδα. Χρειάζονταν ένα φρεσκάρισμα και έτσι αλλάξαμε τα πάντα».

Ο 54χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στην φιλοδοξία του να εργαστεί στο μέλλον σε αγγλική ομάδα.

«Έπρεπε να σταματήσουμε λόγω κορονοϊού. Η ομάδα βρισκόταν σε φανταστική φόρμα. Μετά από την πανδημία δεν ήταν το ίδιο. Είχα κάποιες προτάσεις, αλλά δεν ήθελα να αφήσω τον Ολυμπιακό. Αφού έφυγα, δέχθηκα προτάσεις από την Championship αλλά δεν πίστευα σε εκείνα τα πρότζεκτ. Η Αγγλία όμως είναι ένα ποδοσφαιρικό έθνος, το καλύτερο όλων. Μια μέρα θα πρέπει να πάω εκεί γιατί μου αρέσει».//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ