Μάντισον: «Ήμουν απογοητευμένος, δεν συμφωνούσα με την απόφαση του Σάουθγκεϊτ»

by admin
1 views

Ο Μάντισον, βασικό στέλεχος της μεσαίας γραμμής της Τότεναμ, ήταν μια απροσδόκητη απουσία όταν ο πρώην προπονητής της Αγγλίας, Σάουθγκεϊτ, ανακοίνωσε την τελική 26μελή αποστολή για το καλοκαιρινό τουρνουά στη Γερμανία. Η απόφαση προκάλεσε σοκ σε πολλούς. Ωστόσο, οι ασταθείς εμφανίσεις του στο δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν, κυρίως λόγω τραυματισμού, πιθανότατα έπαιξαν ρόλο στην επιλογή του πρώην πλέον τεχνικού των “τριών λιονταριών” να τον αφήσει εκτός.

Μιλώντας στο Sky Sports μετά την ισοπαλία 1-1 της Τότεναμ με τη Λέστερ, ο Μάντισον δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για τον αποκλεισμό. «Λοιπόν, δεν έχεις άλλη επιλογή. Δεν μπορείς να το αλλάξεις από τη στιγμή που έχει συμβεί. Ήμουν απογοητευμένος. Δεν συμφωνούσα με την απόφαση του Γκάρεθ», παραδέχτηκε ο άσος της Τότεναμ. «Ήταν απογοητευτικό γιατί ένιωθα ότι θα μπορούσα να είχα συνεισφέρει στην ομάδα, αλλά όπως είπα, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν τώρα και η προσοχή μου είναι να έχω απλά μια καλή σεζόν».

Παρά τη διαφωνία του, ο Μάντισον αποκάλυψε ότι ο Σάουθγκεϊτ χειρίστηκε την κατάσταση με σεβασμό και επαγγελματισμό. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αναγνώρισε ότι αν και αναστατώθηκε από την απόφαση, κατάλαβε ότι δεν ήταν κάτι προσωπικό.

«Ο Γκάρεθ είναι σπουδαίος άνθρωπος και εξήγησε τους λόγους του», δήλωσε ο Μάντισον. «Είναι καλός άνθρωπος. Δεν ήταν ποτέ προσωπικό, έχουμε μια εξαιρετική σχέση στην πραγματικότητα. Του έστειλα μήνυμα πριν από λίγο καιρό για να τον συγχαρώ για την καριέρα του ως προπονητής της Αγγλίας και του ευχήθηκα τα καλύτερα. Δεν υπάρχει κανένα μίσος προς αυτό. Ήξερα ότι ήταν μια επαγγελματική απόφαση, την οποία θεώρησε ότι ήταν καλύτερη για την ομάδα, χωρίς αμφιβολία».

Ο αποκλεισμός του Μάντισον από την ομάδα του Euro 2024 αποτέλεσε ένα σημαντικό χαμηλό σημείο στην καριέρα του, αλλά αντί να το αφήσει να τον καθορίσει, επέλεξε να χρησιμοποιήσει την εμπειρία αυτή ως κίνητρο. Αναλογιζόμενος τους αγώνες του την περασμένη σεζόν, ο άσος της Τότεναμ αναγνώρισε ότι ένας τραυματισμός στον αστράγαλο τον Νοέμβριο του 2023 διέκοψε σοβαρά τη φόρμα του.

«Αγωνίστηκα να βρω τη συνοχή στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν μετά τον τραυματισμό», παραδέχτηκε ο Μάντισον. «Έχει πάντα να κάνει με το πώς αντιμετωπίζεις τις αναποδιές. Ήμουν συντετριμμένος που έχασα το Euro, αλλά το δίκτυο γύρω μου, ειδικά ο πατέρας μου, δεν θα με άφηνε ποτέ να σταθώ σε αυτό και να το αφήσω να με καθορίσει. Είμαι πεινασμένος αυτή τη σεζόν να τα πάω καλά, να το χρησιμοποιήσω ως κίνητρο, να μου θυμίσει ότι μπορώ να είμαι σε αυτό το επίπεδο».

Η αποφασιστικότητα του Τζέιμς Μάντισον να ανακάμψει είναι ξεκάθαρη. Η εμφάνισή του στον εναρκτήριο αγώνα της Τότεναμ, την ισοπαλία 1-1 με τη Λέστερ, ήταν ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς έδειξε αναλαμπές της φόρμας που τον έκανε έναν από τους πιο περιζήτητους μεσοεπιθετικούς στην Premier League.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ