Μάντζιος: «Για εμάς είναι ένα παιχνίδι γοήτρου, στο οποίο θέλουμε τη νίκη»

by admin
1 views

Ο Άκης Μάντζιος προσπάθησε να διώξει από τους παίκτες του το επιπλέον άγχος, μιας και σε περίπτωση νίκης οι “ασπρόμαυροι” θα πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα – και μάλιστα μέσα στην έδρα του συμπολίτη. «Για εμάς είναι ένα παιχνίδι γοήτρου, στο οποίο θέλουμε τη νίκη. Θέλουμε να νικήσουμε για εμάς, όπως σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια κι όπως γίνεται πάντα στα ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε επιπλέον άγχος ή παραπάνω πίεση σε σχέση με άλλα παιχνίδια, στα οποία επίσης θέλουμε τη νίκη», τόνισε ο 54χρονος Έλληνας προπονητής.

Και προσέθεσε αναφορικά με το κίνητρο που έχει ο ΠΑΟΚ: «Τα παιχνίδια μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ πάντα είναι διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ, πράγματι, έχει ένα μεγάλο κίνητρο, να βγει πρωταθλητής, και είναι σε καλή κατάσταση. Έχει κάνει τρεις νίκες στα τρία τελευταία ντέρμπι που έδωσε στην Τούμπα και σίγουρα οι παίκτες του είναι σε πολύ καλή ψυχολογική διάθεση. Αυτά τα παιχνίδια, ωστόσο, είναι ιδιαίτερα και παίζει ρόλο η μέρα που θα βρεθεί κάθε ομάδα και πόσο θέλει καθεμιά το ματς».

Αναφερόμενος στο πώς κύλισε για τον Άρη η (σχεδόν δίμηνη) διαδικασία των playoffs, δεδομένου πως στο μυαλό όλων υπάρχει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό (25/5, 20:30), ο Μάντζιος επεσήμανε: «Είμαστε μέσα στο στόχο μας, σχετικά με το πώς έπρεπε να είμαστε στο φινάλε της σεζόν. Η ομάδα δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση. Αν εξαιρέσουμε τον Φραν Βέλεθ, δεν έχουμε κάποιον άλλον τραυματία παίκτη. Το πλάνο, δηλαδή, μάς έχει βγει καλά».

Κλείνοντας, ο τεχνικός τουΆρη μίλησε και για την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό, με τον Χρήστο Κόντη να αναλαμβάνει αντί του Φατίχ Τερίμ, λέγοντας: «Δε νομίζω ότι μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα στον αντίπαλο. Θα δούμε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ το κομμάτι του τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό».//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ