Μάγιο: «Θα είμαι αφοσιωμένος στη νέα μου ομάδα»

by admin
2 views

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη και ο ποδοσφαιριστής, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, ως αθλητής των “κίτρινων”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ούγκο Μάγιο:

«Είμαι χαρούμενος που από σήμερα ανήκω στην οικογένεια του Αρη. Μπορώ να υποσχεθώ στην οικογένεια του Άρη ότι θα είμαι αφοσιωμένος στη νέα μου ομάδα και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να δικαιώσω τις προσδοκίες που υπάρχουν. Έχω συλλέξει πολλές πληροφορίες για τη νέα μου ομάδα, αφού έχω υπάρξει συμπαίκτης με τον Μοντόγια στις εθνικές Ισπανίας και τον Σίστο στη Θέλτα. Γνωρίζω επίσης τον Μορόν και τον Πάρντου καθώς έχουμε παίξει ως αντίπαλοι στη La Liga.

Θα με βοηθήσει πολύ το γεγονός ότι στον Αρη θα βρω πολλούς συμπατριώτες μου, ώστε να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα. Για τους οπαδούς μας ξέρω ότι είναι πολύ παθιασμένοι με την ομάδα τους και αυτό μου αρέσει γιατί έτσι είμαι και εγώ σαν παίκτης.

Παίζω με πάθος, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα τώρα. Ανυπομονώ να μπω στις προπονήσεις και περιμένω να ζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας. Τους περιμένω στο γήπεδο και όλοι μαζί να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε ο Άρης τη νέα σεζόν να πετύχει τους στόχους του».//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ