Λούντμπεργκ: «Όταν σε καλεί ένας προπονητής όπως ο Ομπράντοβιτς δεν έχεις τίποτα να σκεφτείς»

by admin
1 views

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ίφε Λούντμπεργκ στο «Mozzart Sport»:

Για το πως νιώθει που θα παίξει με την Παρτιζάν: «Είμαι ενθουσιασμένος. Θα είμαι κομμάτι ενός νέο πρότζεκτ, μίας νέας ομάδας που τώρα φτιάχνεται. Δεν μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να παίξω στο Βελιγράδι, κάθε φορά που έπαιζα κόντρα στην Παρτιζάν ήταν τρομερά. Πάντα έλεγα στον εαυτό μου πως μία μέρα θα ήθελα να παίξω εδώ και είμαι χαρούμενος που αυτή η ευχή έγινε πραγματικότητα. Είμαι σε μία ιστορική ομάδα, με έναν ιστορικό προπονητή και μία οπαδική βάση σε όλη την Ευρώπη. Αλήθεια φαντάστηκα να παίζω μπροστά σε αυτούς τους οπαδούς μία μέρα».

Για το τηλεφώνημα του Ομπράντοβιτς: «Ο Ομπράντοβιτς μου τηλεφώνησε, νομίζω ετοίμαζε το έδαφος για να έρθω στο Βελιγράδι. Ήταν ωραία συζήτηση, όχι μεγάλη. Με ρώτησε αν θα ήθελα να πάω στην Παρτιζάν, του είπα ναι και γρήγορα συμφωνήσαμε. Όταν σε καλεί ένας προπονητής όπως ο Ομπράντοβιτς δεν έχεις τίποτα να σκεφτείς. Είναι ο προπονητής με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία της Euroleague. Δεν έχω μιλήσει για τον ρόλο μου ή τα λεπτά που θα έχω, δε νομίζω πως αυτό είναι κάτι που πρέπει να ρωτήσεις όταν μιλάς με τον Ομπράντοβιτς. Μπορώ να είμαι βασικός, να έρχομαι από τον πάγκο, νομίζω μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με πολλούς τρόπους».

Για το αν έχει μιλήσει σε κάποιον: «Έχω μιλήσει στον Τζαλίν Σμιθ, έχω πολύ καλή σχέση μαζί του επειδή παίξαμε μαζί στην Μπολόνια. Μου είπε για την ομάδα, τον προπονητή, τον σύλλογο, το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν μπορώ να περιμένω να ζήσω το ντέρμπι του Βελιγραδίου».//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ