Λιάπης: «Έξτρα κίνητρο να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο, να επιστρέψουμε στη Basket League»

by admin
1 views

Ο Μιχάλης Λιάπης επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια. Θα φορέσει τα κυανόλευκα του ΗΡΑΚΛΗ για τρίτη φορά στην καριέρα του (τις σεζόν 2018-2019 και 2022-2023 οι άλλες δύο θητείες του) και μιλώντας στο www.iraklis-bc.gr δεν έκρυψε τη χαρά του, που θα αγωνιστεί σε μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία και τέτοιο κόσμο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω για τρίτη φορά στον ΗΡΑΚΛΗ και στο Ιβανώφειο. Νομίζω ότι είναι όνειρο κάθε παίκτη και χαρά να παίζει σ’ ένα γεμάτο γήπεδο, με τέτοιο κόσμο και να είναι μέρος ενός ιστορικού κλαμπ, όπως είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ», τόνισε αρχικά ο 29χρονος γκαρντ και συμπλήρωσε λέγοντας:

«Βλέποντας τη σοβαρή δουλειά, που γίνεται, με τον κ. Mansfield, ο οποίος έχει αναλάβει να ‘τρέξει’ την ομάδα και με τον κ. Aleksic, που είναι ένας σοβαρός άνθρωπος κι επαγγελματίας, δεν υπήρχε κάτι να σκεφτώ, όταν μίλησα με τον προπονητή. Μου είπε τι ακριβώς χρειάζεται, τι ακριβώς θέλει, ποιο είναι το όραμα της ομάδας. Δεν υπήρξε καμία αμφιβολία από την πλευρά μου και αποδέχθηκα αμέσως την πρόταση».

Ο Θεσσαλονικιός παίκτης αισιοδοξεί ότι η νέα σεζόν θα έχει την ίδια κατάληξη με την πρώτη του χρονιά στο Ιβανώφειο, όταν η ομάδα εξασφάλισε την άνοδο στην Α1. «Είμαι αισιόδοξος, πάντα είμαι αισιόδοξος, σαν άνθρωπος και πιστεύω ότι αν έχουμε την υγεία μας, που είναι το πιο βασικό, η νέα χρονιά να τελειώσει έτσι όπως πρέπει, με τον ΗΡΑΚΛΗ να πρωταγωνιστεί και να επιστρέφει στην Basket League, εκεί όπου ανήκει».

Ο Μιχάλης Λιάπης είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Petar Aleksic, με αφορμή την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη αυτή την εβδομάδα και σχημάτισε την καλύτερη άποψη. «Γνώρισα τον προπονητή, έναν σοβαρό άνθρωπο και έναν επαγγελματία, με αγάπη και όρεξη για το μπάσκετ», επεσήμανε για τον νέο τεχνικό του ΗΡΑΚΛΗ και πρόσθεσε: «Το πλάνο είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα, που όλοι θα είναι μαχητές και θα τα δίνουν όλα, 100% στο γήπεδο και να παλεύουν για τη νίκη, σε κάθε παιχνίδι».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη δύναμη, που δίνουν στην ομάδα οι φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ, γεμίζοντας το Ιβανώφειο. «Είναι έξτρα κίνητρο, όταν παίζεις σ’ ένα γεμάτο γήπεδο, με κόσμο που αγαπάει την ομάδα και σε στηρίζει. Είναι υποχρέωση να δίνεις το 100% σε κάθε παιχνίδι και να παίζεις για τη φανέλα», υποστήριξε και κατέληξε:

«Ο κόσμος έχει δείξει ότι αγαπάει και στηρίζει την ομάδα. Πιστεύω πως θα είναι δίπλα μας σε κάθε ματς. Κι εμείς θα είμαστε εκεί να του προσφέρουμε χαρές».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ