ΛεΜπρόν: «Είναι τιμητικό το όνομά σου να συνδέεται με οποιοδήποτε ρεκόρ»

by admin
4 views

Οι δηλώσεις του ΛεΜπρόν Τζέιμς:

“Αυτό που ήταν διαφορετικό σε αυτό το ματς (σσ. σε σχέση με το φιλικό που παίξαμε προ ημερών) ήταν η έντασή μας στην άμυνα. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά το Νότιο Σουδάν επέστρεψε στο ματς. Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είναι μια καλά προπονημένη ομάδα, που παίζει σκληρά. Εμείς καταφέραμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε”, ανέφερε αρχικά στη μειτή ζώνη.

Για τις αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας«Δεν ήταν καθόλου δύσκολο. Είναι μέρος της δουλειάς των προπονητών και κάτι που θα συμβεί στο τουρνουά. Μπορεί να είναι η μέρα του καθενός. Δεν έχει σημασία ποιος ξεκινάει, ούτε ποιος τελειώνει το ματς. Το σημαντικό είναι να παίζεις σε υψηλό επίπεδο στα λεπτά που παίρνεις. Όλοι το έκαναν αυτό απόψε».

Για την εξαιρετική παρουσία της second unit: «Αυτό είναι υπέροχο. Έχουμε 12 παίκτες που μπορούν να βγουν στο παρκέ και να τελειώσουν τη δουλειά οποιαδήποτε μέρα. Η second unit μας το έκανε αυτό απόψε, τόσο αμυντικά, από όπου ξεκίνησαν όλα, όσα και επιθετικά».

Για το ότι έγινε ο 3ος παίκτης των ΗΠΑ με 300+ πόντους σε Ολυμπιακούς Αγώνες: «Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Στο τέλος της ημέρας αυτό που θέλω είναι κερδίσουμε το χρυσό μετάλλιο. Είναι σίγουρα τιμητικό το όνομά σου να συνδέεται με οποιοδήποτε ρεκόρ, αλλά εγώ είμαι εδώ για κάτι μεγαλύτερο από αυτό».//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ