Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Πέντε χρόνια από τον θάνατό του – Αφιέρωμα με τις στιγμές της ζωής του στο «Στούντιο 4» – Τι ανήρτησε η κόρη του

by admin
1 views

Τα τραγούδια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, οι ιστορίες ζωής του και οι στιγμές που ξεχωρίζουν, παρουσιάστηκαν στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Στούντιο 4».

Η 30χρονη κόρη του τροβαδούρου του ελληνικού ροκ ανήμερα της συμπλήρωσης των πέντε χρόνων από τον θάνατό του, δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα από τα παιδικά της χρόνια. Μάλιστα την συνόδευσε με ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια, «τόσα χρόνια μια ανάσα» που έχει πει ο τραγουδιστής.

Τον Νοέμβριο του 2023, η ίδια είχε γράψει: «Η αγάπη σου για τη μαμά μου, με έμαθε την αξία της συντροφικότητας. Η αγάπη σου για τη μουσική, μου δίδαξε την σημασία της δημιουργίας. Η αγάπη σου για τη ζωή, μου έδειξε πως να ζω ουσιαστικά. Η αγάπη σου για εμένα, με μεγάλωσε».


Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ξεκίνησε σόλο καριέρα, κυκλοφορώντας τραγούδια που άφησαν βαθύ αποτύπωμα στην ελληνική μουσική. Από το «Διδυμότειχο Blues» μέχρι το «Έτσι Δραπετεύω από τις Παρέες», ο ίδιος κατάφερε να συνδυάσει τη ροκ αισθητική με τον έντεχνο στίχο, δημιουργώντας ένα μοναδικό στυλ.

Διαβάστε ακόμα: Αφιέρωμα του Αρχείου της ΕΡΤ στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (9.9.2019)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ