Λίβανος: Η Χεζμπολάχ υποστηρίζει πως κατέστρεψε τον «κατασκοπευτικό εξοπλισμό» του Ισραήλ σε δύο τοποθεσίες  ενώ συνεχίζονται οι εχθροπραξίες

by admin
0 views

Η Χεζμπολάχ του Λίβανου ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη, ότι έβαλε στο στόχαστρο τον  ισραηλινό «κατασκοπευτικό εξοπλισμό» που αναπτύχθηκε στην τοποθεσία Raheb  και με κατάλληλα όπλα  τον χτύπησε και τον κατέστρεψε.

Νωρίτερα, η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε τη στόχευση Ισραηλινών στρατιωτών στην τοποθεσία Bayad Blida.

 «Μετά από παρακολούθηση στην τοποθεσία Bayad Blida  των κινήσεων των Ισραηλινών στρατιωτών εντός της τοποθεσίας, έγιναν στόχος βλημάτων πυροβολικού και χτυπήθηκαν άμεσα».

Το πρωί της Τετάρτης, η ισραηλινή αεράμυνα αναχαίτισε έναν «ύποπτο αεροπορικό στόχο πάνω από τη θαλάσσια περιοχή στην περιοχή Ras Naqoura χωρίς να έχουν ενεργοποιηθεί προειδοποιήσεις.

Το προηγούμενο βράδυ, ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη επιτέθηκαν σε στρατιωτικό κτίριο που βρίσκονταν μέλη της Χεζμπολάχ, στην περιοχή Νακούρα. Τα αεροσκάφη επιτέθηκαν επίσης σε «τρομοκρατικές δομές» της Χεζμπολάχ στη Ραμίγια και στο Αλ-Τίρι στο νότιο Λίβανο, σύμφωνα με ισραηλινές δηλώσεις.

Οι δυνάμεις βομβάρδισαν με πυροβολικό και τις συστοιχίες  εκτοξευτών ρουκετών που έβαλαν χθες προς την περιοχή της Στούλας.

Μετάφραση: Ουαλίντ Ελίας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ