Λάτσι στην ΕΡΤ: «Είχαμε τις δυνατότητες για ένα καλύτερο αποτέλεσμα» (video)

by admin
2 views

«Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα». Μ’ αυτόν τον τρόπο σχολίασε την συμμετοχή του στο Euro 2024 ο Καζίμ Λάτσι, ο οποίος ξεχώρισε στα γήπεδα της Γερμανίας με το σύνολο του Σιλβίνιο και δεν έκρυψε την χαρά του για την παρουσία του σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, αλλά και την ικανοποίησή του για τις εμφανίσεις της πατρίδας του στο τουρνουά.

Παράλληλα όμως μίλησε και για την πικρία που κυριάρχησε σ’ αυτόν και τους συμπατριώτες του, μετά το τέλος της φάσης των ομίλων του Euro 2024, καθώς υπήρχε η πίστη πως η Αλβανία θα μπορούσε να είχε πάρει καλύτερα αποτελέσματα, αν και συμμετείχε σ’ ένα πολύ δύσκολο γκρουπ μαζί με τις Ισπανία, Ιταλία και Κροατία.

Ο 28χρονος χαφ που ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στο γκολ που πέτυχε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στον αγώνα απέναντι στην Κροατία και τόνισε πως τέτοια παιχνίδια προσθέτουν εμπειρία στην Εθνική Αλβανίας, καθώς είναι ένα στοιχείο που έλειπε από τους παίκτες του Σιλβίνιο. Παράλληλα, μίλησε και για τον επόμενο μεγάλο στόχο, που είναι η συμμετοχή σ’ ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.//Ν.


Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ