Κ. Μητσοτάκης από Χαλκίδα: Η ΝΔ να συνεχίσει πανίσχυρη – Να παραμείνει η χώρα υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη

by admin
0 views

Τη Χαλκίδα επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σε ανοικτή συνομιλία με πολίτες έθεσε εκ νέου το διακύβευμα της κάλπης εν όψει της 9ης Ιουνίου, χαρτακτηρίζοντας τη συμμετοχή των πολιτών περισσότερο παρά ποτέ επιβεβλημένη.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε βέβαιος ότι η ΝΔ μπορεί να πετύχει και να ξεπεράσει τον στόχο του 2019, ενώ ζήτησε συστράτευση και συμπόρευση όλων των στελεχών.

Δήλωσε ότι η ΝΔ είναι το ισχυρότερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. “Η ΝΔ πρέπει να είναι ισχυρή” είπε ο κ. Μητσοτάκης και ζήτησε να στείλει ο κόσμος το μήνυμα ότι η ΝΔ θα εξακολουθήσει να είναι πανίσχυρη.

Καλό είναι να αναρωτηθούμε αν θέλουμε πολιτικό διάλογο με τοξικότητα ύβρεις ή αν θελουμε να μιλήσουμε για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών” τόνισε ο πρωθυπουργός σημειώνοντας ότι η Ελλάδα του 2024 δεν έχει σχέση με το 2015, καθώς από “μαύρο πρόβατο” έγινε μια χώρα με αξιοπρέπεια, της οποίας η φωνή ακούγεται στην Ευρώπη. “Από αυτή την πορεία δεν πρέπει να αποκλίνουμε” πρόσθεσε.

Επίσης πρέπει να στηρίξετε γιατί η αντιπολίτευση θέλει να κοντύνει τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη, να προκληθεί κάποιους είδους αναταραχή και να αμφισβητηθεί η νομιμοποίηση που μας έδωσαν οι πολίτες. Δεν πρέπει να τους κάνουμε το χατίρι. Το μήνυμα που πρέπει να βγει από την κάλπη είναι ότι η ΝΔ είναι πανίσχυρη, για την σταθερότητα της χώρας” είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για μια Ελλάδα που μετατρέπεται σε απέραντο εργοτάξιο, με τα έργα να αρχίζουν να παραδίδονται. Κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην Εύβοια είπε ότι η κυβέρνηση ήταν συνεπής στις δεσμεύσεις της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ