Κωνσταντινίδου: «Είχαμε καιρό στο μυαλό μας αυτό το ματς, η ποιότητα θα κάνει τη διαφορά»

by admin
2 views

Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου τόνισε την αισιοδοξία της για τον αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην 2η αγωνιστική του γκρουπ. Στις δηλώσεις της αποκάλυψε ότι η ομάδα σκεφτόταν καιρό το συγκεκριμένο ματς. Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η εμπειρία της ίδιας και των συμπαικτριών της θα είναι αρκετή για να έρθει η νίκη σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά:

Για τις σκέψεις της ενόψει του αγώνα: «Όταν ξεκινήσαμε την προετοιμασία είχαμε ακριβώς αυτό το ματς στο μυαλό μας, χωρίς να βλέπουμε ακόμα τη Βόρεια Μακεδονία. Ξέρουμε ότι η Αυστρία είναι μία πολύ καλή ομάδα και αυτή θα είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να βγούμε πρώτες στον όμιλο».

Για το αν θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο ο αγωνιστικός ρυθμός της Αυστρίας ή η ποιότητα της Ελλάδας: «Όπως είπε και ο κόουτς, η ποιότητα είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά. Πιστεύω βέβαια ότι από τη στιγμή που παίζουμε στο σπίτι τους θα υπάρχει μία δυσκολία παραπάνω. Θεωρώ, όμως, ότι είμαστε κοπέλες με εμπειρία και θα ξεπεράσουμε όποια δυσκολία μας φέρει η ατμόσφαιρα εδώ».

Για το αν είναι αισιόδοξη: «Φυσικά!».//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ