Κωνσταντινίδης: «Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και είμαστε έτοιμοι»

by admin
2 views

Αναλυτικά όσα είπε ο Παντελής Κωνσταντινίδης:

«Σίγουρα, η διακοπή είναι πολύ σημαντική για εμάς που έχουμε αρκετά συνεχόμενα παιχνίδια, για να ξεκουραστούν τα παιδιά και σωματικά και πνευματικά. Μετά το σύντομο διάστημα που τους δώσαμε για ξεκούραση, ξεκίνησαν οι προπονήσεις με στόχο να προετοιμαστεί κατάλληλα η ομάδα για το παιχνίδι τόσο από άποψη φυσικής κατάστασης, όσο και τακτικής. Στην ομάδα έχουμε αρκετά νέα παιδιά που πρέπει να ενταχθούν όσο γίνεται πιο γρήγορα στην ομάδα και να καταλάβουν αυτά που ζητάμε, έτσι ώστε να φανούν χρήσιμοι στην ομάδα, στη συνέχεια, στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Δυστυχώς όπως πάντα, όπως όλες οι ομάδες που έχουν διεθνείς, μας έλειψαν όσοι έφυγαν στις Εθνικές ομάδες, αλλά έγινε σοβαρή δουλειά με όσους έμειναν εδώ.

Είναι βασικό τα παιδιά να καταλάβουν τι ζητάμε. Όσο καλός παίκτης και να είναι κάποιος, πρέπει να μπει στην τακτική που θέλουμε και ζητάμε στο γήπεδο. Αυτό είναι θέμα κατανόησης και όσο καλύτερος και πιο ποιοτικός παίκτης έρχεται, μπορεί να μπει πιο γρήγορα σε αυτό που ζητάμε. Γι’ αυτό ήταν σημαντικές αυτές οι δύο ομάδες, γιατί έχεις χρόνο να δουλέψεις και να προετοιμάσεις την ομάδα, γιατί δε χρειάζεται να έχεις συγκεκριμένες προπονήσεις και να μπεις στη λογική της ένταξης των νέων παικτών. Γι’ αυτό ο χρόνος αυτός ήταν πολύ σημαντικός», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει κάτι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο. Όταν αντιμετωπίζοντας όλα με την σημασία που τους αρμόζει, δεν υπάρχουν δυσκολίες. Όταν παίρνεις αποφάσεις, τις οποίες θεωρείς σωστές, αυτόματα αισθάνεσαι ότι κάνεις το σωστό και προχωράς μπροστά».

Για την απόκτηση του Λόβρεν και τι περιμένουν στον ΠΑΟΚ από τον Κροάτη, σημείωσε: «Ο Λόβρεν είναι ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία στα γήπεδα, με προσωπικότητα που είναι πολύ σημαντικό για εμάς και νομίζω πως θα βοηθήσει και στο αγωνιστικό καθαρά κομμάτι μέσα στο γήπεδο, αλλά και στο να έχουμε προσωπικότητα μέσα στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι στο σύγχρονο ποδόσφαιρο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η προσωπικότητα».

Τέλος, για το αποψινό ντέρμπι, ανέφερε: «Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμοι για το ντέρμπι. Και ο Παναθηναϊκός είναι καλή μάδα. Έχει ποιοτικούς παίκτες και σίγουρα κι αυτοί θέλουν να κάνουν βήματα προόδου και να πάρουν βαθμούς. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και είμαστε έτοιμοι. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Αυτά τα παιχνίδια πολλές φορές κρίνονται στις λεπτομέρειες και στην υψηλή διάθεση που έχει η ομάδα για να κερδίσει το παιχνίδι. Παίζει ρόλο ο τρόπος που θα εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες σου και εκεί που θέλω να σταθώ εγώ, είναι η αγωνιστική διάθεση και η έντονη επιθυμία να κερδίσεις το παιχνίδι. Αυτά θα πρέπει να είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο».//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ