Κουτσιαύτης: «Δεν δόθηκε πέναλτι στην Athens Kallithea» (audio)

by admin
1 views

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης μίλησε στην εκπομπή “Τελευταία Σελίδα” και τον Δημήτρη Μαλισιώβα και ανέλυσε τις φάσεις των αγώνων του Σαββατοκύριακου. “Η UEFA έδωσε σωστά την οδηγία για το πέναλτι τύπου Κουκουρέγια” επισημαίνοντας πως η περίφημη φάση του Μουκουντί στο Λεβαδειακός – ΑΕΚ έπρεπε να δοθεί πέναλτι.

Σχολιάζοντας τον αγώνα Athens Kallithea – AEK τόνισε πως οι γηπεδούχοι ορθώς διαμαρτύρονται για το τράβηγμα μέσα στην περιοχή του Πήλιου στον Τζιάνι, ενώ παράλληλα σχολίασε πως ο Πασαλίδης έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός, καυτηρίασε την αλλαγή απόφασης του διαιτητή Ευαγγέλου, θεωρώντας πως η πρωτογενής απόφαση ήταν σωστή, άρα και πέναλτι πάνω στον Βαγιαννίδη. Επίσης πριν το δεύτερο γκολ του Τζούρισιτς υπάρχει καθαρό φάουλ υπέρ των Σερραίων, όμως άλλαξε κατοχή η μπάλα και ο διαιτητής δεν μπορούσε να συμβουλευτεί το VAR.

Κλείνοντας για το Βόλος – ΠΑΟΚ θεωρεί πως δεν υπάρχει πέναλτι των γηπεδούχων στην αρχή του αγώνα, ενώ κακώς δόθηκε η δεύτερη κάρτα στον Φεράρι, παρόλο που υπάρχει παράβαση και σωστά καταλογίστηκε.//Κ.

Ακούστε όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ