Κοντά στην έξοδο ο Πισάρο

by admin
0 views

Ο παίκτης της “Ένωσης” δεν θα συνεχίσει στην Ελλάδα, όπως μεταδίδουν τα Μέσα του Μεξικό, καθώς δεν έχει γίνει ξεκάθαρο ακόμα το πλάνο της ομάδας για την αξιοποίηση του.

Ο Ροδόφλο Πισάρο ήρθε στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, κάνοντας το υπερατλαντικό ταξίδι από το Μαϊάμι στην Νέα Φιλαδέλφεια. Από τότε μέχρι και το πέρας της αγωνιστικής περιόδου δεν φάνηκε να βρίσκει τον ρόλο του στο σύνολο του Ματίας Αλμέιδα, με τις συμμετοχές του να είναι ελάχιστες σε σχέση με τον σκοπό που ήρθε. Από πλευράς της ΑΕΚ, Μέσα του Μεξικό αναλύουν πως δεν ξέρει πως θα χειριστεί την κατάσταση με τον αθλητή και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει. Όπως όλα δείχνουν για τον Πισάρο θα μπει κανονικά στο στάδιο της προετοιμασίας με τον “δικέφαλο” περιμένοντας τις εξελίξεις, με δεδομένες και τις προτάσεις που θα έρθουν στο προσκήνιο, με την Τσίβας να είναι μια από αυτές.

Ο δημοσιογράφος Γκαμπριέλ Ταμάγιο τόνισε σε ανάρτησή του ότι «η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ροδόλφο Πισάρο, το οποίο ολοκληρώνεται του χρόνου. Ως εκ τούτου τον Δεκέμβριο είναι ελεύθερος να μιλήσει με όποια ομάδα επιθυμεί».//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ