Κοιτάζουν Ντουράντ οι Λέικερς – www.ertsports.gr

by admin
0 views

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η ομάδα του Λος Αντζέλες γλυκοκοιτάζει τον Αμερικανό σούπερ σταρ των Φοίνιξ Σανς.

Όσο η σεζόν του NBA οδεύει προς την κορύφωσή της, τα σενάρια θα φουντώνουν. Ένα από αυτά τα μεταγραφικά ρεπορτάζ που μαγνητίζουν τα βλέμματα είναι και αυτό του Κέβιν Ντουράντ με τους Λέικερς. Οι “Λιμνάνθρωποι” φέρεται πως παλεύουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον “KD”, με τους Σάνς να φέρουν αντιρρήσεις.

Η ομάδα από την Αριζόνα δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει έτσι εύκολα ένα τόσο πολύτιμο απόκτημά της. Ζητούν ως αντάλλαγμα τον Άντονι Ντέιβις. Με απλά λόγια οι σκέψεις για τριάδα ψηλών “φωτιά” μπαίνει προς το παρόν στην ναφθαλίνη. Ένα άλλο πρόβλημα που εγείρεται είναι το ζήτημα του Λεμπρόν Τζέιμς που κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει “μήλο της έριδος” για πολλούς το προσεχές καλοκαίρι. Ο βετεράνος σούπερ σταρ μένει ελεύθερος και οι άνθρωποι της ομάδας κοιτάζουν την επόμενη μέρα.

Οι Λέικερς προκειμένου να ντύσουν στα “χρυσά” τον Ντουράντ είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν draft picks, αλλά και τους Ντ’ Άντζελο Ράσελ, Ρούι Χατσιμούρα, Τορίν Πρινς και Μαξ Κρίστι.//

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ