Κοιτάζει τον Πεντρόσα ο Παναθηναϊκός

by admin
2 views

Οι “πράσινοι” δεν έχουν κινηθεί ακόμα για να καλύψουν το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να εξετάζει τον παίκτη της Σεβίλλης για την συγκεκριμένη θέση, με το θέμα να ξεκαθαρίζει μετά τον επαναληπτικό αγώνα με την Μπότεφ Πλόβντιβ.

Μετά την απόκτηση του Τετέ, ο Παναθηναϊκός αναζητά λύσεις στο αριστερό άκρο της άμυνας καθώς είναι ένα κενό που έχει μείνει μετά την αποχώρηση του Χουάνκαρ. Ο Ντιέγκο Αλόνσο και το επιτελείο του εξετάζουν την περίπτωση του Αντριά Πεντρόσα, ο οποίος αγωνίζεται στην Σεβίλλη. Ο 26χρονος Ισπανός αριστερός ακραίος αμυντικός, διεθνής με την U21 της ιβηρικής χώρας, είναι μία περίπτωση που γνωρίζει πολύ καλά ο Ουρουγουανός τεχνικός από την κοινή περσινή παρουσία τους στη Σεβίλλη, αλλά με την περίπτωση του να μην είναι εύκολη.

Βέβαια η Ισπανική ομάδα πάει για την αναδιαμόρφωση του ρόστερ της, με τον αριστερό μπακ να μην έχει σίγουρη την θέση του εκεί, μιας και ο Λούντβιγκ Ογκούστινσον επέστρεψε από τον δανεισμό του στην Άντερλεχτ και κερδίζει πόντους. Στην Ιβηρική επισημαίνουν πως το “τριφύλλι” έχει κάνει κρούση για τον Ισπανό, είτε για την αγορά του, είτε για τον δανεισμό του, με την Σεβίλλη να εξετάζει όλα τα σενάρια.//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ